Η δολοφονική επίθεση που θα φέρει τα πάνω κάτω

0


Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς. Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύφθηκαν τα όσα θα συμβούν και θα φέρουν τα πάνω κάτω

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια στη Γη της Ελιάς και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα κρατηθεί αμείωτο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Γιώργης Κουράκος θα δεχτεί δολοφονική επίθεση και θα φτάσει κοντά στον θάνατο.

“Μια ληστεία θα αναστατώσει τη Μάνη. Τη ληστεία την έχει κάνει ο Ανέστης και έχει και συνεργό. Θα προσαχθούν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα από τον Γιώργη Κουράκο. Πρώτα ο συνεργός και στη συνέχεια ο Ανέστης. Δεν θα υπάρξουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του και θα αφεθεί ελεύθερος.

Ωστόσο, θα στήσει καρτέρι έξω από το τμήμα και όταν θα βγει από αυτό ο ύποπτος, για να του κλείσει το στόμα, θα σηκώσει το πιστόλι και θα πυροβολήσει. Θα μπει μπροστά ο Γιώργης, τον οποίο θα πετύχει στο στήθος. Θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και θα μπει στο χειρουργείο. Η Ιουλία θα είναι σε σοκ και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.




Θα υπάρξει επιπλοκή στο πρώτο χειρουργείο του Γιώργη και θα χειρουργηθεί για δεύτερη φορά. Εκεί πια η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.”, είπε για τη Γη της Ελιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !