Μεταγραφή για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


Μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» επιστρέφει η αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα μετά την παραίτηση της από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος», αποτελεί τη νέα προσθήκη στην ομάδα της εκπομπής που φέτος δίνει μεγάλη βαρύτητα στο ρεπορτάζ. Η αστυνομική συντάκτρια του «Πρώτου θέματος», από αυτό το Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην εκπομπή του MEGΑ και μάλιστα, θα δίνει κανονικά το παρών στο πλατό, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου ποντάρει πολλά στην συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής της που από αυτή την εβδομάδα ενισχύεται με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα.

Μιας έμπειρης αστυνομικής συντάκτριας που με ψυχραιμία και σοβαρότητα αναλύει τα γεγονότα και μεταφέρει στο κοινό όλες τις εξελίξεις από την αστυνομική ειδησεογραφία που τελευταία έχει την τιμητική της.

Μάλιστα όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν αποτελεί την «ποπ» πλευρά της αστυνομικής ενημέρωσης αφού εκτός από το έγκυρο ρεπορτάζ ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο στιλ, τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και τις εικαστικές της δημιουργίες με επιρροές από την pop art.


media.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα νούμερα της Χρηστίδου θα ανεβούν πολύ περισσότερο με την είσοδο της δημοσιογράφου. Και πέρσι με το ρεπορτάζ της κατάφερε να χτυπήσει νούμερα ρεκόρ για το OPEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !