Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όσο είσαι εκεί αποκομμένος, αναθεωρείς πράγματα που τα είχες δεδομένα»

0


Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε σήμερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ξαφνικά, ο γνωστός δημοσιογράφος εισέβαλε στο πλατό, τηρώντας έτσι το “πρωτόκολλο”, αφού κάθε παίκτης του Survivor πάει μια βόλτα από το «Καλό μεσημεράκι».

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν μπορούσα να αντέξω τη Βρισηίδα λόγω των νεύρων και των φωνών. Δεν είναι στο στυλ μου καθόλου. Κατάλαβα στο Survivor ότι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου και με ανθρώπους που δεν τους έδινα χρόνο. Όσο είσαι εκεί αποκομμένος, αναθεωρείς πράγματα που τα είχες δεδομένα, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε, αυτό μου έμεινε πιο πολύ. Εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και μου βγήκε σε καλό. Εγώ μπήκα χωρίς στρατηγική στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Το παιχνίδι δεν θέλει πολλές λογικές, δεν θα μακροημέρευα, ήταν σίγουρο αυτό. Το παιχνίδι θέλει… Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές, τσιρίδες κλπ. Δεν το κατηγορώ, κάποιοι μπαίνουν για να τα κάνουν έτσι».


Για τη σύντροφό του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Το κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκε και της ζητάω δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό. Την τρέλαναν! Το διαχειρίστηκε όμως».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !