Αντώνης Κανάκης εναντίον Θεόδωρου Σκυλακάκη: «Άνθρωπέ μου, είσαι στην κυβέρνηση μιας ευρωπαϊκής χώρας και μιλάς για φτωχούς;»

Άρης Κατσιφής
1


Έδωσαν και πήραν τα καυστικά σχόλια των «Ράδιο Αρβύλα» κατά της δημοσιονομικής πολιτικής της κυβέρνησης με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών για τον φόρο καυσίμων.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να μειώσει τον φόρο καυσίμων καθώς μία τέτοια κίνηση δεν θα ευνοούσε τις ευπαθείς τάξεις διότι τα… φτηνά νοικοκυριά δεν έχουν αυτοκίνητο΄.

Ο Αντώνης Κανάκης, αιχμηρός όπως τον έχουμε συνηθίσει, αποδοκίμασε μεταξύ άλλων και τον τρόπο που επέλεξε να εκφραστεί ο κ. Σκυλακάκης.

«Είπε ο αναπληρωτής υπουργός δημοσιονομικής πολιτικής, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ότι δεν μειώνουν τον φόρο στα καύσιμα γιατί έτσι θα ευνοήσουν τους πλούσιους γιατί οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο.

Άνθρωπέ μου, είσαι στην κυβέρνηση μιας ευρωπαϊκής χώρας και μιλάς για φτωχούς; Διάλεξε μία διαφορετική φρασεολόγια για να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την έκφραση».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !