Αναβάλλεται για του χρόνου ο «Εκατομμυριούχος»;

Χρήστος Παναγούλης
3


Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα project της φετινής σεζόν είναι ο «Εκατομμυριούχος», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει τελικά στον αέρα. Και ενώ τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι το τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα, στην θέση των «Ράδιο Αρβύλα», τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag.gr, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο «Εκατομμυριούχος» να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα στις αρχές Σεπτέμβρη, αφού οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στο τηλεπαιχνίδι και δεν θέλουν να το «κάψουν», βγάζοντας το στο τέλος της σεζόν. Όσο για το κενό που θα δημιουργηθεί στο slot 20.00-21.00 μετά το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα», φαίνεται ότι θα επιστρατευτεί κάποια σειρά από το αρχείο του σταθμού.

Πάντως κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM δεν φαίνεται να ισχύει... Μάλιστα ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να παίζει δηλώσεις συμμετοχής για το τηλεπαιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σηριαλ εχει καταντησει.Παντως απο το να βγει μετα το Πασχα τουτεστιν αρχες Μαϊου και να προλαβει να παιξει μονο 1 μηνα καλυτερα να κρατηθει για την επομενη σεζον.Αν ειναι να βγει φετος καλο θα ηταν να εχει ξεκινησει το αργοτερο μεχρι τις αρχες Απριλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάμε ότι το Ρουκ ζουκ έκανε πρεμιέρα Δευτέρα 28 Μαϊου ή 5 Ιουνίου το 2016.
    Πάντως την Δευτέρα 5Ιουνιου ήταν το 3 ήμερο του Αγίου Πνεύματος,και έκτοτε πλην ενός μικρού διαστήματος κάνει 18 με 23% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανωνυμος τον Ιουνιο του 2017 εκανε πρεμιερα το Ρουκ Ζουκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !