Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά κατά του Γιώργου Κατσαούνη: «Καραγκιόζης»...

Άρης Κατσιφής
2


Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor. Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος, δήλωσε στον αέρα της Super Κατερίνα:

«Όχι φίλε μου είσαι… Να το πω; Καραγκιόζης! Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι «τη γουστάρω». Υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό και το παίζεις και παλιάς κοπής, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της».

Ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη την Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα ξανά μετά με μια δεύτερη ευκαιρία που της είχα δώσει… Της είχα πει με γουστάρεις όντως; Αυτή μου είπε και σε γουστάρω δίνοντάς μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και πουλάει κιόλας και στον κόσμο. Μετά για αυτό την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω ότι ναι είναι διπρόσωπη».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει μακράν η πιο Κατίνα της πρωινής ζώνης. Μου φαίνεται αδιανόητο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο δημόσια για κάποιον που δεν μπορεί να απαντήσει. Το λεξιλόγιο απαράδεκτο και ας θυμηθούμε πως η ίδια διαμαρτυρεται συνεχώς ότι τα μέσα δεν της έχουν φερθεί σωστά. Κάνει τα ίδια που κράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν ντρέπεται να μιλάει για ένα άνθρωπο έτσι δημόσια; Το αν δυο άνθρωποι έχουν τσακωθεί μεταξύ τους και έχουν θέματα στις προσωπικές σχέσεις έστω αν κι αυτές προβάλλονται δημόσια νομίζει ότι τις δίνει το δικαίωμα να βρίζει δημόσια ανθρώπους; Ποια νομίζει ότι είναι; Όταν βγει από το παιχνίδι και τα μάθει πρέπει να τη κάνει μια ωραία αγωγή για εξύβριση. Δεν είναι στο σπίτι της να μιλάει όπως θέλει και να βρίζει όποιον δεν της αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !