Σασμός: Περιζήτητος πρωταγωνιστής μπαίνει στη σειρά σε ρόλο έκπληξη

0


Ο Σασμός συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Alpha και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Ανάμεσα σε όσα μη αναμενόμενα συμβαίνουν στο δημοφιλές σίριαλ, συμπεριλαμβάνονται και κάποιες νέες είσοδοι, όπως αυτή που θα δούμε στις οθόνες μας στις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργύρης Πανταζάρας, ένας ηθοποιός που πέρα των άλλων βρίσκεται τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί στις πιο σημαντικές τηλεοπτικές σειρές, μπαίνει στο Σασμό. Και μάλιστα, με ρόλο έκπληξη…

Ο Σασμός κρατάει σταθερά την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και στις καρδιές των τηλεθεατών. Κι όχι άδικα, αφού οι δυνατές εξελίξεις στην δραματική ερωτική σειρά του Alpha τρέχουν. Νέα πρόσωπα και νέοι χαρακτήρες πρόκειται να δώσουν άλλη τροπή στις ιστορίες ή ακόμη και να ανοίξουν καινούργιες. Έτσι, στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα».

Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας. Ηθοποιός τιμημένος με το Βραβείο Χορν, με σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μπαίνει στον Σασμό σε έναν ρόλο- κλειδί. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.


Ο Σασμός συνεχίζει ακάθεκτος και τα γυρίσματα με τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του Μάκη Χριστογιάννη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ξεκινήσει. Στις οθόνες μας θα δούμε τον πρωταγωνιστή στο νέο του ρόλο από τις αρχές Μαρτίου.


Zappit 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !