Σπύρος Μπιμπίλας: «Οι Ιερόσυλοι είχαν κάνει τηλεθέαση 92% και δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο»

0



Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το μεσημέρι στην ΕΡΤ2. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στο σίριαλ «Ιερόσυλοι» που είχε… σπάσει ταμεία πριν πολλά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση αποκαλύπτοντας μάλιστα μια απολαυστική ιστορία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Ιερόσυλοι είχαν κάνει τηλεθέαση 92% και δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Έτσι είχα πάρει το πρώτο μου αυτοκίνητο. Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν το έχει γιατί είναι και λίγο αμαρτωλή σε αυτά. Τα πρώτα μας σίριαλ εξαφανίστηκαν».

«Όταν παιζόταν το σίριαλ και είχα μια πολύ δύσκολη σκηνή αυτοκτονίας, η σκηνή αυτή κάηκε και την ξαναγυρίσαμε μετά από ενάμιση μήνα. Δυστυχώς όταν παίχτηκε το σίριαλ, τη βραδιά εκείνη, έγινε ένα μεγάλο blackout και κόπηκε το ρεύμα και η σκηνή της αυτοκτονίας παίχτηκε μόνο στη Μακεδονία».

«Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είχε πέσει μαύρο και η ΕΡΤ δεν το έπαιξε την επομένη, αλλά έπαιξε το επόμενο επεισόδιο στο οποίο εγώ δεν υπήρχα» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !