«Μουσικό κουτί»: Παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Χρήστος Παναγούλης
4


Μία από τις νέες εκπομπές της ΕΡΤ που φαίνεται ότι έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό είναι το «Μουσικό κουτί», αφού ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη φιλοξενούν κάθε εβδομάδα μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Σύμφωνα μάλιστα με τις typologies, αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης βρίσκονται σε συζητήσεις με τους δύο παρουσιαστές σχετικά με το μέλλον της εκπομπής. Όπως όλα δείχνουν, το «Μουσικό κουτί» θα συνεχιστεί για μια ακόμη σεζόν, αν και υπάρχουν ορισμένοι προβληματισμοί αφού μετά από δύο χρόνια στον αέρα η δεξαμενή των καλεσμένων έχει περιοριστεί σημαντικά. Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα φαίνεται να κάμπτει τις όποιες αμφιβολίες και το «Μουσικό κουτί» θα συνεχίσει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, χαρίζοντας τους μοναδικές μουσικές συναντήσεις. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με 3 και 5 τα εκατό πως ακριβώς έχει κερδίσει το κοινό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει κερδίσει το κοινό από το ertflix και φαίνεται από τα μαζικά θετικά σχόλια που λαμβάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε εντάξει για την Ερτ δεν παίζει ρόλο η τηλεθέαση. Λες και φέρνει τηλεθέαση όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της. Πόσες και πόσες εκπομπές εδώ και τόσα χρόνια έχουν πάει 3η, 4η και 5η και ...10η σεζόν(!) με τηλεθέαση που δεν πιάνει ούτε το 5%. (π.χ το ''Προσωπικά'' με την Κατρίτση, το ''Στα άκρα'' με τη Βίκυ Φλεσσα, το ''Artweek'' με τη Λένα Αρώνη κ.α)

    Γενικά είναι μια αξιοπρεπής εκπομπή το ''Μουσικό κουτί''. Καλώς να συνεχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ...Να διευκρινίσω ότι το απο πάνω σχόλιο το έγραψα καθαρά μιλώντας για τις εκπομπές της Ερτ και την τηλεθέαση. Για τα πολυδάπανα σήριαλ τώρα είναι άλλο θέμα. Εκεί δεν ξέρω για πόσο θα μπορέσει να συνεχίσει η μυθοπλασία με ακριβές σειρές και αποτέλεσμα μονοψήφια τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !