Σάκης Ρουβάς: Ο Νίκος Τερζής εξηγεί γιατί θα απαγορεύσει τα τραγούδια του

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Σάκης Ρουβάς τις τελευταίες ώρες με όσα είπε για τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μάλιστα, μέσω social media, ο συνθέτης και στιχουργός Νίκος Τερζής ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε απαγόρευση του να ερμηνεύει στο εξής ο τραγουδιστής τα κομμάτια του.

Για αυτό τον λόγο, μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Νίκος Τερζής μίλησε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Ναταλία, ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα.  Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα Αν… Με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός προσώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, η δικαιοσύνη θα τον κρίνει αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος. Στο μυαλό μου πάντα είναι τα θύματα και αυτά γνωρίζουν ασφαλώς πολύ καλύτερα από όλους εμάς τι έχουν βιώσει. Αυτή η ευαισθησία μου, λοιπόν, δεν μπορεί να με αφήνει αμέτοχος σε ότι γίνεται τριγύρω».

«Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μάθει γενικώς να μασάω τα λόγια μου και ότι κάνω σαν άνθρωπος το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να πει «παιδιά, συγνώμη λάθος». Την απάντηση του δεν την είδα, να πω την αλήθεια» συμπλήρωσε ο συνθέτης και στιχουργός στην εκπομπή του Alpha. «Δεν είναι θέμα εμπάθειας που μπορεί αν έχω εγώ με τον Σάκη, γιατί δεν έχω καμία εμπάθεια. Αντιθέτως τον αγαπάω και πραγματικά με λύπησε αυτό που άκουσα. Και ο ίδιος μου ο αδελφός να το έκανε, την ίδια στάση θα είχα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !