Asia Express: Τα ζευγάρια του ριάλιτι

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει! Το Star ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το ριάλιτι Asia Express, με τα πρώτα ζευγάρια να έχουν επικοινωνήσει ήδη με την παραγωγή. Παρουσιαστής θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος θα κατευθύνει τους παίκτες στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες!

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, τα ζευγάρι αυτά θα κληθούν να “επιβιώσουν” σε χώρες της Ασίας, έχοντας περίπου ένα ευρώ μαζί τους. Το κανάλι θέλει να επιλέξει τα σωστά ζευγάρια, τα οποία θα καταφέρουν να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση του ριάλιτι.

Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής στο Asia Express.

Μέχρι στιγμής, τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητήσει με την παραγωγή, είναι ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Αν και ο ηθοποιός δείχνει κάπως διστακτικός με την πρόταση αυτή, η Ρούλα είναι πιο θερμή, διότι το project την ενδιαφέρει ως φωτογράφο.

Με βάση το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ένα ακόμη ζευγάρι που έχει συζητήσει με το κανάλι, είναι ο Κώστας Σόμμερ, με την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη. Τα ονόματα των διαγωνιζόμενων, αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !