Κάθε Παρασκευή τα «Νεοκλασικά» στον ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
39


«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμισσα της φάμπρικας», με νέους πρωταγωνιστές και πολλές εκπλήξεις.

Κάθε εβδομάδα και μια γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο. Οι γνωστοί και λατρεμένοι ήρωες, που μας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά χαρίζοντάς μας απλόχερα το γέλιο, ζωντανεύουν και τους συναντάμε ξανά εν έτει 2022!

Οι Παρασκευές στον Alpha αλλάζουν και γίνονται Νεοκλασικές!

Δημοσίευση σχολίου

39Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τολμηρό να το βάλουν απέναντι από τους Συμπέθερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απέναντι απο τους συμπέθερους;Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η τηλεθέαση αλλιώς δεν εξηγείται.Εκτος αν πιστεύουν οτι είναι πολύ δυνατή η σειρά(που μπορεί και να είναι)που θα περάσει τους συμπέθερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπαμ θα ήταν Σάββατο που θα πήγαινε εξαιρετικά γιατί είναι ρίσκο που μπαίνει σφήνα καθημερινή και ειδικά Παρασκευή απέναντι στο MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν θυμούνται τι νούμερα έκανε το έρωτας με διαφορά απέναντι από συμπεθέρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατί να μην το προσπαθήσουν......Ο Alpha φέτος επενδύει σε ζώνες και του βγαίνουν.... Οπότε γιατί να αφήσει μόνους τους συμπέθερους...... Και θα κάνει την διαφορά να το θυμάστε Το Σάββατο θα έρθει το total blackout

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού το Σάββατο θα έχει το Chart Show, το Blackout θα παίζει τα μεσάνυχτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην prime time μόνο με σασμό έκανε επιτυχία ο alpha φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Συμπέθεροι δεν μπορούν να τα βάλουν κάθε φορά με το Βινύλιο θα τα βάλει με την σειρά του Alpha; Πιστεύω θα σκίσει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Συμπέθεροι τα έχουν βάλει με κοτζάμ master chef, στη νέα σειρά θα κωλώσουν; πφφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Remake παλιών Ελληνικών ταινιών αλλά για την τηλεόραση. Και ποιοι θα μπορέσουν να ανταπεξελθουν σε ρόλους που έχουν παίξει κολοσσοί?
    Έχω δει στο θέατρο σε remake το ένα βότσαλο στη λίμνη του Λογοθετιδη και η ερμηνεία από τον σύγχρονο ηθοποιό(Δε θα πω όνομα) ήταν για κλάματα.Ειχε γίνει η ίδια ταινία και με τον Κωνσταντάρα και τίτλο Ο σπαγγοραμενος και ήταν επίσης σπουδαία η ερμηνεία σαν του Λογοθετιδη.
    Ποιος να πιάσει Λόγοθετιδη και Κωνσταντάρα ρε παιδιά?
    Sorry αλλά δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Συμπέθεροι είναι μια σειρά άνευ ουσίας. Έπαιξε σε ώρα που δεν είχε τίποτα. Όταν μπήκε το Βινύλιο έχασε νούμερα τηλεθέασης και κάποιες φορές και την πρωτιά. Το Master Chef φέτος είναι ανύπαρκτο. Εύγε Alpha. Θα σκίσει πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι συμπεθεροι είναι μια πάρα πολύ κακή σειρά με καρικατούρες, φωνές και φασαρία. Το γεγονός ότι είναι η μοναδική κωμωδία και ο ανύπαρκτος ανταγωνισμός τους έκανε να φαίνονται μεγαθήριο. Αν η σειρά του alpha είναι καλή τα νούμερα θα μοιραστούν στην καλύτερη περίπτωση για το mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Συμπέθεροι έχουν φανατικό κοινό και αυτό αποδεικνύεται κάθε Παρασκευή. Αποκλείεται οι τηλεθεατές να το αφήσουν για κάτι καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε όχι και ανύπαρκτος ανταγωνισμός! Master chef, έρωτας με διαφορά, φάρμα, DWTS, ιστορικές εκπομπές Σκάι, Θεοφάνους,κα. Ότι μπήκε απέναντι από του συμπέθερους έχασε. Το βινύλιο παίζει ήδη μία ώρα όταν ξεκινούν οι συμπέθεροι, οι σύγκριση των δύο προγραμμάτων είναι άτοπη, άκυρη και εκ του πονηρού, του κουτοπόνηρου για την ακρίβεια. Ας πάει το βινύλιο απέναντι από τους συμπέθερους να δούμε τι θα πιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Συμπέθεροι ακόμα και στην επανάληψή τους σε οποία ζώνη μπήκαν έκαναν διψήφια νούμερα. Αυτό από μόνο του δείχνει και το μέγεθος της επιτυχίας της σειράς. Είναι μια πραγματική κωμική σειρά που σε κάνει να γελάς, με ωραία αστεία, ασταμάτητες ατάκες και την υπερβολή που πολλές φορές χρειάζεται μια κωμική σειρά. Περνά και μηνύματα (νεοπλουτισμός, επαρχιωτισμός, κατάσταση παιδείας, κα και φυσικά ρατσισμός) μέσα από κωμικές καταστάσεις. Η σειρά του άλφα φαίνεται ενδιαφέρουσα και αν είναι και καλογυρισμένη πιστεύω πως ειδικά στο πρώτο επεισόδιο, από περιέργεια και μόνο θα κόψει από τους συμπέθερους. Το μόνο μειονέκτημα των νεοκλασικών θα είναι η σύγκρισει με τις κλασικές ταινίες, μέχρι στιγμής πάντα κερδίζουν οι παλιές κλασικές ταινίες. Ίσως ο κόσμος απογοητευτεί και από αυτήν την προσπάθεια. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και το καφε της χαρα κανει διψήφια στην επαναληψη, τι παει να πει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάει να πει ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος σαν τους Συμπέθερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και μια χαρά κωμωδία είναι και όσους μπήκαν απέναντι κατάφερε να αντιμετωπίσει. Οπότε τίποτα δεν έχει να φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας μην αποθεώνουμε και τους συμπεθερους.Μια σειρά με φτηνή παραγωγή που την κρατάει η πένα των Ρέππα-Παπαθανασίου είναι.Αν απέναντι βρεθεί κάτι καλό γιατί να μην τα πάει καλά;Φανατικό κοινό όντως έχουν οι συμπέθεροι αλλά αυτό δεν λέει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φτηνότατες παραγωγές ήταν και οι θρυλικές κωμωδίες των 90s που παίζονται ακόμα επανάληψη με επιτυχία. Τι πάει να πει φτηνή παραγωγή σε κωμωδία και πόσο αυτό το στοιχείο επηρεάζει τον τηλεθεατή; Καθόλου. Αν ο τηλεθεατής γελάσει, τελείωσε. Και σε αυτήν εδώ την περίπτωση που ξέρει σίγουρα ότι θα γελάσει, δύσκολα θα αφήσει την ευχάριστη συνήθεια για κάτι καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1:32 Όπως το είπες την εποχή των 90s.Το οτι τα βλέπει ο κόσμος και γελάει γιατί έχει μια νοσταλγία δεν σημαίνει οτι μπορούν να συγκριθούν με νεες και καλοστημένες παραγωγές.Τότε αρκούσε ενα καλό σενάριο πλέον όμως όλα έχουν εξελιχθεί και εννοείται πως τον ενδιαφέρει τον τηλεθεατή να βλέπει μια σειρά με καλή παραγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για πες μου μια καλή κωμωδία των τελευταίων χρόνων που να συνδυάζει σενάριο και παραγωγή. Ακόμη, τι κόστος έχει η παραγωγή των Συμπέθερων; Και τι κόστος έχει η παραγωγή της νέας σειράς; Για να τα συγκρίνεις πάει να πει πως τα έχεις μελετήσει. Ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φθηνή παραγωγή οι συμπέθεροι;;!! Είναι γυρισμένο μόνο σε εξωτερικούς χώρους, σε μεγάλα και ακριβά σπίτια, αλλάζουν ρούχα, αξεσουάρ, μαλλιά σχεδόν σε κάθε σκηνή, παίζουν αρκετοί ηθοποιοί, χώρια τα γκεστ, έχει πρωτότυπη μουσική, μόνο τα ονόματα όλων των συντελεστών στους τίτλους τέλους δεν έχουν τελειωμό. Αν αυτό είναι φθηνή παραγωγή τότε τα μίζερα σκηνικά, κλπ που βλέπουμε σε άλλα σήριαλ τότε τι είναι; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμπάθεια απέναντι σε μια κωμωδία που σκίζει και που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η εμπάθεια οφείλεται ότι οι συμπέθεροι παίζουν στο mega. Αν έπαιζαν σε άλλο κανάλι που φέτος η prime time του πατώνει θα είχαμε διθυραμβικά σχόλια. Σαν αυτά που κάνουν στα μέτρια προγράμματά του συγκεκριμένου καναλιού που είτε πατώνουν είτε τα πάνε μέτρια και κανείς δεν τα θυμάται μετά από λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1.58 Μα γι' αυτό και τον ρώτησα παραπάνω να μου πει για το κόστος παραγωγής. Γιατί θεωρεί πως θα πετάξει μια μπαρούφα και οι άλλοι θα ψαρώσουν. Έλα μωρέ, ο γνωστός ένας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιοι εξωτερικοί χώροι;Το ίδιο βλέπουμε;Στα ίδια γυρίζεται.Δηλαδή τι θες να μας πεις;Δεν υπάρχει καλή παραγωγή με καλό σενάριο;Η σειρά με Τσιμιτσέλη-Γερονικολού τα έχει και τα δυο.Και πολλές άλλες.Μεγάλο καημό για τους συμπεθερους έχεις.Και γιατί να μην τα πάει καλά η νέα σειρά του alpha;?Πώς το προεξοφλείς εσυ;Επειδή το έχουμε δει με σημαντικούς ηθοποιούς δεν σημαίνει πως δεν θα έχει ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άσε τα σάπια. Εφόσον συγκρίνεις παραγωγές φέρε και τα αντίστοιχα νούμερα. Αλλιώς κάνεις δεν σε λαμβάνει υπόψη όπως βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την αξία της καθε παραγωγής οποιοσδήποτε την καταλαβαίνει.Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες για υποστήριξη στους συμπεθερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αερολογίες είναι αυτά που γράφεις χωρίς αποδείξεις για να θάψεις τους Συμπέθερους, όπως κάνεις άλλωστε κάθε εβδομάδα και σε κάθε ευκαιρία. Μόλις δεις κάτι που να αφορά τους Συμπέθερους βγάζεις αφρούς και πετάγεσαι για να δημιουργήσεις θέμα. Γιατί άραγε; Το έχεις ψάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν θες να καταλάβεις.Αποδειξεις μπορεις να ζητήσεις απο τους λογιστές τους.Για να διακρίνεις τις διαφορες σε μια παραγωγή δεν χρειάζεσαι λογιστή.Γιατι τόσο θέμα με τους συμπεθερους;Να μην λέμε τη γνώμη μας δηλαδη;Αρχικά λες σαχλαμάρες και φανατίζεσαι χωρις λόγο γιατί δεν έχω γράψει για τους συμπεθερους ποτέ(το πιστεύεις ή οχι δεν με νοιάζει)και επιπλέον δεν είπα πως δεν έχει καλό σενάριο.Ειπα πως δεν είναι αρκετο.Και ανέφερα πως δεν είναι βέβαιο ότι η σειρά του alpha δεν θα τα πάει καλά.Οι συμπεθεροι για να περασει η ώρα καμια φορά είναι καλή σειρά αλλά μέχρι εκεί.Ψιλοαδιάφορο το θέμα όπως είπαν και οι προηγούμενοι και κάπως παλιακό.Ουτε την εθαψα,απο τη στιγμή που την βλέπουν και κάνει τηλεθέαση ισχύει πως έχει κοινό.Και μάλιστα φανατικό κοινό όπως φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το "όπως είπαν και οι προηγούμενοι" ήταν η αποκορύφωση. Ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαχα Έχεις θέμα.. Να το δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το θέμα το έχει αυτός που πετάγεται σε κάθε ευκαιρία για να θάψει και που γράφει ένα σωρό σχόλια παριστάνοντας τους διαφορετικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχα το ποιος γράφει τι αυτοί που διαχειρίζονται τα σχόλια προφανώς και το ξέρουν.Οπότε αστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το να μην αρέσουν σε κάποιον οι συμπέθεροι, η ιστορία τους ή το χιούμορ τους, το καταλαβαίνω. Γούστα είναι αυτά, δεν αρέσουν όλα σε όλους. Αλλά το να γράφονται πράγματα που δεν στέκουν, που είναι ψέμματα, όπως ότι ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος ή ότι είναι φθηνή παραγωγή, δείχνει ότι από πίσω κρύβονται συμφέροντα που απλά θέλουν να υποβαθμίσουν, «να κατεβάσουν», την μεγάλη επιτυχία των συμπέθερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @5:17 για να γελάς κάτι ξέρεις εσύ. Για πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5.18 Δεν ξέρω για συμφέροντα, αλλά σίγουρα κρύβεται αρρώστια. Ο τύπος έχει ξεκινήσει με αρνητικά σχόλια από χθες αργά πριν κοιμηθεί και το συνεχίζει σήμερα μόλις ξύπνησε. Με τον καημό των Συμπέθερων κοιμάται και ξυπνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 5:18 Καλά δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος αν μια παραγωγή είναι ακριβή ή φθηνή.Αυτό δεν έχει σημασία.Αυτό που έχει σημασία είναι ο ανταγωνισμός.Αν καταφέρουν και κρατήσουν τη δυναμική τους οι συμπέθεροι τότε θα είναι δύσκολο για τον alpha ή και το αντίστροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στο site του ALPHA γράφει ότι η σειρά θα παίζει 21:00 - 23:45. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν θα έχει πρόβλημα που θα βρεθεί μια ώρα απέναντι από τους Συμπέθερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !