Όλα τα σενάρια που επεξεργάζεται ο ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Αυτές τις μέρες γίνονται έντονες συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για το μέλλον της πρωινής ζώνης. Ένα σενάριο που κυκλοφορεί πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες είναι να μειωθεί η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη κατά μία ώρα και το slot 9-1 να «σπάσει» στα δύο, ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο πρώτος να παρουσιάζει μία infotainment εκπομπή και η δεύτερη μία αμιγώς ψυχαγωγική. 

Ένα ακόμα σενάριο που «παίζει» πολύ έντονα και θα συζητηθεί άμεσα είναι το ενδεχόμενο το δίδυμο να μην «σπάσει» εντελώς, αλλά να συνυπάρχει στις συνεντεύξεις και σε κάποια gossip θέματα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που ο Γιώργος Λιάγκας ξεκινά μόνος του νωρίς το πρωί με ενημέρωση, να έρχεται η Φαίη Σκορδά και να συζητάνε τα lifestyle θέματα, στην πορεία εκείνη να «τρέχει» για περίπου 1,5 ώρα τα γυναικεία-χρηστικά θέματα και να συναντιούνται ξανά για κάποια συνέντευξη. 

Αποφάσεις θα παρθούν πολύ σύντομα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η πιο σημαντική είδηση πάντως στο ρεπορτάζ αυτό είναι το σενάριο μείωσης της ώρας του Παπαδάκη μετά από δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια που η εκπομπή του τελειώνει στις 10. Όλα έχουν ένα τέλος στη ζωή αυτή, σωστά; Ίσως να βλέπουμε την αρχή ενός ακόμα τέλους αν τελικά συμβεί αυτό. Όσον αφορά τον Λιάγκα και την Σκορδά εκείνος νούμερα θα κάνει η Φαίη πάλι... Για μένα έχει περάσει η μπογιά της. Ότι νούμερα κάνει φέτος το Πρωινό και ότι πρωτιές χτυπάει είναι γιατί ο Λιάγκας έχει βγει μπροστά. Μπορούμε να πούμε πολλά για τον χαρακτήρα του και τί έχει πει και κάνει κατά καιρούς αλλά η κίνηση να τον επαναφέρουν στο Πρωινό βγήκε στο κανάλι και βοήθησε και εκείνον κάπως να εξιλεωθεί μετά τον ΣΚΑΙ. Τον βοήθησε βέβαια και η επικαιρότητα. Του ήρθαν κάποια θέματα κουτί και τα ''εκμεταλλεύτηκε'' όπως αυτός ξέρει. Εντάξει δεν είναι κάθε μέρα πρώτη η εκπομπή αλλά δεν είναι και μόνιμα στα μονοψήφια. Αν τον βγάλεις όμως από το Πρωινό θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται τις άλλες εκπομπές; Πολύ αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !