Ο ΑΝΤ1 "έσβησε" τον ΗΛΙΟ... Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (7/2/2022)

34

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΗΛΙΟΣ 4,8
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 15,0
THE 2NIGHT SHOW 11,1
ΣΑΣΜΟΣ 22,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 6,6
MASTERCHEF 16,4
SURVIVOR 18,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 1,9
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,0
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 11,7
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ 6,2
CHICAGO PD 0,9
CHICAGO PD 1,4
CSI : NEW YORK 1,5
CSI : NEW YORK 1.9
BREAKING BAD 2,0


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

34Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και με τεράστιο lead in από αρβύλα . Αυτό το κανάλι μόνο βγάζει τα μάτια του τι να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή πίστεψαν ότι ο ήλιος θα στεκόταν μπροστά στο σασμο και στην γη της ελιάς ; Πάμε καλά ;;; Και αυτό το λέω γιατί τα ριάλιτι έχουν το δικό τους κοινό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ήλιος απέναντι από άλλες σειρές δεν μπορεί να σταθεί. Πρέπει να παίζει σε ζώνες που δεν παίζουν σειρές για να τα πάει μέτρια. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ήλιος δεν λέει και πολλά. Και να φανταστείτε ότι ο ήλιος πλασαρίστηκε ως ένα από τα βαριά πυροβολικά (ας γελάσω δυνατά, χαχαχαααααααα) του αντ1 μαζί με τις μέλισσες που και αυτές δεν τα πάνε τόσο καλά όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είναι δυνατόν 4:30 να βάζει τον πολεμο των αστρων που φαντάζομαι επίσης μονοψηφια θα εκανε και να βαζει τον ηλιο στις 9?ποιος καινούργιος τηλεθεατής θαδει σειρά που παίζεται δύο χρόνια. Και τη φαρμα γιατί δεν τη δείχνει πέμπτη αντί κυριακή που δεν έχει απέναντι master chef και survivor?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο αντ1 δεν βάζει τις μέλισσες στις 21:00; Και αμέσως μετά Αρναούτογλου, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 φέτος είναι ότι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως είναι ευχάριστο που η μυθοπλασία νικά τα ριάλιτι. Σασμός και ελιά έδιωξαν με τις κλωτσιές την φάρμα και έριξαν τα υπόλοιπα ριάλιτι σε μέτρια νούμερα και σε χαμηλές θέσεις. Βέβαια MC και survivor αντέχουν ακόμα αλλά καμία σχέση με παλιότερα. Πιστεύω πως του χρόνου αν συνεχίσουν θα είναι η τελευταία τους χρονιά. Μακάρι κι ο ήλιος σαν μυθοπλασία να έκανε καλύτερα νούμερα αλλά ειλικρινά δεν βλέπεται, βαρεμάρα στο φουλ, ότι πρέπει για υπνωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα που η Σκοτεινή Θάλασσα το παλεύει μόνη της... Ανέβηκε ξαφνικά από τα 6άρια με ανταγωνισμό στο φουλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ότι κατακρινετε μια σειρά και ένα κανάλι για τον προγραμματισμό όταν εσείς ή είδοι ήσασταν αυτοί που κατακρινατε πέρυσι το survivor και το master chef και λέγεται θέλετε μυθοπλασία και με το που βγήκαν ξανά αυτά τα ριαλιτι τα ξανά βλέπετε λογικό να γίνεται αυτό και μην κατακρινουμε ένα πρόγραμμα από την τηλεθέαση γιατί και το 4 κοινό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα γιατί δεν αξίζει τέτοια νούμερα το cast.Έχει καλούς ηθοποιούς πχ Ντόρα Μακρυγιάννη,Ντάνη Γιαννακοπούλου κλπ..Όμως η ιστορία κούρασε και ο προγραμματισμός του ant1 το χαντάκωσε.Ευκαιρία να αφήσει τα καθημερινά η Ντόρα Μακρυγιάννη και να την δούμε σε κάτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΤ1 έχει αυτοκτονικές τάσεις. Ο Ήλιος ήταν σταθερά στο top 10 των προγραμμάτων όταν έπαιζε τα απογεύματα. Ο κόσμος υποθέτω έχει βαρεθεί με τις τόσες αλλαγές ώρας. Άλλωστε δεν είναι ίδιο το κοινό που παρακολουθεί στις 5 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο προγραμματισμός του Αντ1 σε αυτή τη φάση είναι σωστός δεν μπορεί να βάλει κάτι άλλο στην θέση του Ηλιου. Η Φάρμα και ένα 10% να κάνει με τα νέα δεδομένα είναι δεκτό, είναι ακριβό το πρότζεκτ ενώ ο Ήλιος έχει την χρηματική ενίσχυση από το κράτος. Επίσης τελειώνει φέτος οπότε είναι προτιμότερο να «καεί». Η αλλαγή στο προγραμμα έγινε για να ανέβουν οι Μέλισσες με το κοινό της μηθυπλασιας και για να ξεκολλήσει η Φάρμα από το 5%. Κανένα 5x5 ή κάποιο τηλεπαιχνίδι δεν μπορεί να σταθεί στο 21:00 σε αυτή τη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αντ1 μπορούσε να αφήσει τον ήλιο στη θέση του, εκεί έκανε μέτρια μεν καλύτερα δε νούμερα. Στις 21:00 ας συνέχιζε τις ελληνικές ταινίες που και δεν κοστίζουν και τα ίδια και καλύτερα νούμερα έκαναν. Με αυτήν την αλλαγή έδειξε πως δεν σέβεται ούτε τους συντελεστές της σειράς ούτε τους τηλεθεατές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι όμως, εγώ δεν θα ήθελα να βγάλω βιαστικές εκτιμήσεις και θα προτιμούσα να περιμένω κάποιο διάστημα.
    1)Αρχικά, εχθές είδαμε χαμηλότερα ποσοστά τόσο στον Σασμό όσο και στην Γη της Ελιάς (ακόμη και στα ριάλιτι).
    2)Οι Άγριες Μέλισσες είχαν, αν θυμάμαι σωστά, υψηλότερο ποσοστό απ' ότι είχαν την προηγούμενη Δευτέρα, κι αυτό σε μια μέρα που οι υπόλοιπες σειρές κινήθηκαν κάπως χαμηλότερα.
    3)Ο Ήλιος κράτησε μεν χαμηλότερα ποσοστά, αλλά εν μεταφράσουμε το 10-11% της απογευματινής ζώνης στην prime time, τότε φαντάζομαι ότι δεν είναι μεγάλη η απόκλιση σε αριθμό τηλεθεατών.
    4)Μπορεί να έκανε υψηλότερα ποσοστά πέρυσι ο Ήλιος, αλλά βασιζόταν σε παλιότερο φορμάτ. Να θυμίσω ότι και η Γυναίκα Χωρίς Όνομα έκανε αρκετά υψηλότερα ποσοστά την πρώτη σεζόν που βασιζόταν στο ξένο φορμάτ, ενώ την δεύτερη σεζόν που ανέλαβε η Μαρία Γεωργιάδου ήταν αργός ο ρυθμός και είχαμε βαρεθεί.
    5)Χωρίς να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες, μπορεί να χτίσει κάποιο χ/ψ κοινό το επόμενο διάστημα και μπορεί να συγκεντρώσει μάλιστα ποσοστό που θα παραμείνει στις Μέλισσες ενώ το αντίστοιχο κοινό της Φάρμας την έκανε για άλλες ρεαλιτοπολιτείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο ηλιος ειναι μια χαρα σειρα την βλεπω 2 χρονια και ειναι σιγουρα ανωτερη απο σειρες που σκιζανε στο παρελθον..σε αυτην την ωρα επρεπε να ειναι απο περυσι.τωρα για τα υπολοιπα αγριες μελισσες και σασμος ειναι τα πιο ενδιαφεροντα.η γη της ελιας μετριο.και δεν πιστευω την agb αν ειχανε ολες οι τηλεορασεις μηχανημα να βγαλω συμπερασμα τωρα επειδη 1000 ατομα εχουνε μηχανηματα τι να μου λεει αυτο.θυμαστε παλια που ειχε το mega μιση ωρα μαυρο και ειχε 30%τηλεθεαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο ηλιος θα ανεβει δεν ειναι μια σειρα που ξεκινησε χθες εχει κοινο δν θα κανει 30 αλλα ενα 15 στο συνολο γινεται να κανει.και συμφωνω με την αλλαγη ωρας εκει επρεπε να ειναι το βραδυ οχι της 6. πιστευω θελει λιγο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να ανέβει ο ήλιος πρέπει να πέσουν τα άλλα. Σασμός και ελιά δεν πρόκειται να πέσουν, έχουν φανατικό κοινό. Το ίδιο και τα ριάλιτι. Οι απογευματινοί τηλεθεατές του ήλιου κάτι έβλεπαν το βράδυ. Δεν νομίζω να το αφήσουν για να δουν τον ξενέρωτο τον ήλιο. Αν ήταν θα το άφηναν χθες. Ίσως Πέμπτη και Παρασκευή να ανέβει λίγο που δεν θα έχει τα ριάλιτι. Αλλά πάλι τραγικά μονοψήφια θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1)Η μοναδικη σανιδα σωτηριας για την ζωνη των 21:00-22:00 ειναι ο Εκατομμυριουχος.Πρεπει να ξεκινησει χθες.Κανενα αλλο καναλι δεν εχει τηλεπαιχνιδι εκεινη την ωρα,οποτε εχει ελπιδες να κερδισει φανατικο κοινο απο οσους δεν τρελαινονται για ριαλιτυ,σασμο και γη της ελιας.

    2)Οι Ραδιο αρβυλα δεν πρεπει επ'ουδενι να τελειωσουν το Πασχα,αλλιως το καναλι κινδυνευει να καταποντιστει και στην ζωνη των 20:00

    3)Ο ηλιος ειναι πλεον καμμενο χαρτι με τοσες αλλαγες ωρας.Ας μπει στις 16:30 που ειναι ωρα χαμηλου ανταγωνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι φαν του Ήλιου αλλά φέτος μας σκοτώσανε με τις μετακινήσεις ώρας προβολής του. Το βράδυ δεν μπορούμε να το δούμε δυστυχώς. Θα χαιρομουν πολύ αν έμπαινε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12:55 σωστός!
    Βέβαια ο εκατομμυριούχος δεν θα κάνει την ανατροπή (αλλά θα σταθεί πιστεύω με αξιοπρέπεια) για 2 λόγους:
    1) overdose Αρναούτογλου. Όχι άλλο Αρναούτογλου!! Τον βαρεθήκαμε! Και δεν του ταιριάζει ένα παιχνίδι γνώσεων.
    2)τα άλλα προγράμματα έχουν χτίσει κοινό και μάλιστα φανατικό, λίγοι είναι αυτοί που θα στραφούν σε ένα τηλεπαιχνίδι. Και εγώ, που μου αρέσει ο εκατομμυριούχος και τον περίμενα, δεν θα τον δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Αντ1 έχει καταστρέψει όλα τα προγράμματα φέτος με συνεχόμενες αλλαγες στην ώρα. Ο ήλιος το 5×5 η φάρμα τα κάνει βόλτα τόσο καιρό. Ε κόσμος κουράστηκε. Και δε νομίζω να περίμενε κάποιος στον Αντ1 να παρακολουθήσει κάποιος τον ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η υπόθεση έχει κουράσει όπως συμβαίνει πάντα τη 2η σεζόν σε οτι γράφει η Μαρία Γεωργιάδου.Παρ'ολα αυτά θα μπορούσαν να είχαν βρει τρόπο να την σώσουν κάπως και οχι να την αποτελειώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όπα! Άρχισαν τα όργανα για την Μαρία Γεωργιάδου μετά τις φήμες για φυγή της από τον αντ1. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σε οσους δεν αρεσει ο ηλιος μην το βλεπετε δηλαδη αν εμενα μου αρεσει και το βλεπω θα ντρεπομαι γιατι δεν το βλεπει ενα εκατομυριο κοσμος?και για εμενα καλυτερη η ωρα ειναι τωρα απογευμα δεν βλεπω τηλεοραση.Αλλα μη ακουω θα καταστραφη το εργο λες και παιζει απεναντι απο αριστουργηματα ολα σαπουνοπερες ειναι σου λεει ολη η νεολαια για τη γη της ελιας μιλαει που με οσους μιλαμε για σειρες δεν τ εχει δει κανενας.τελοςπαντων μακαρι να πανε ολα καλα να υπαρχει δουλεια αλλα μην ακουω απεναντι σε σασμο κ ελια δεν επιβιωνει τιποτα γελαω απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μέχρι στιγμής ότι έχει μπεί απέναντι σε σασμό και ελιά δεν έχει επιβιώσει. Game of chefs, top chef, φάρμα, ελληνικές και ξένες ταινίες πάτωσαν. Και ο ήλιος τώρα πατώνει. GNTP, MC και Survivor είναι αρκετά πεσμένα και ανεβάζουν στροφές όταν τελειώνουν αυτές οι σειρές. Ακόμα και οι μέλισσες ζορίστηκαν και έχαναν στην κοινή τους ώρα, γι’ αυτό άλλωστε άλλαξαν την ώρα προβολής τους, τις πήγαν πιο αργά, για να μη πέφτουν πάνω σε σασμό και ελιά. Τώρα αν νομίζεις πως ο ήλιος ξαφνικά θα κάνει 14 ή θα βρεθεί κάποιο άλλο πρόγραμμα που να ρίξει τις δυο σειρές στην μέση της σεζόν κι ενώ έχουν κτίσει φανατικό κοινό και κάνουν σταθερά υψηλά νούμερα(ειδικά ο σασμός είναι σταθερά πάνω από 20), πες το και σε εμάς για να γελάσουμε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 3:42 μ.μ.και τι με νοιαζει αν τα ριξει θα το βλεπω αλλιως μετα το εργο?δηλαδη να σταματησω να βλεπω και της αγριες μελισσες επειδη δεν το βλεπουνε 2 εκατομυρια και καλα οπως περυσι?οπως το βλεπαμε οικογενειακως περυσι ετσι το βλεπουμε και φετος και μας αρεσει το ιδιο δεν το βλεπω και λεω πω πω τι βλακεια. τελιωνει και ανυπομονω για το επομενο απλα και σασμο βλεπω και μ αρεσει αλλα για εμενα δεν ειναι επιπεδου μελισσες οι οποιες ειναι κ τριτη χρονια μακαρι ο σασμος σε 3 χρονια να εχει ωραιο σεναριο και να τ βλεπω και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.20 όποιος παρακολουθεί σιριαλ της Γεωργιάδου ξέρει καλά τι συμβαίνει με την εξέλιξη της ιστοριας τη 2η σεζόν.Και πέρυσι αυτό λέγαμε.Με τα κανάλια ασχολούνται όσοι έχουν λόγο.. Σαν τηλεθεατές μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να σου θυμίσω ότι εσύ έγραψες ότι γελάς όταν ακούς ότι δεν επιβιώνει τίποτα απέναντι στο σασμό και στην ελιά και εγώ σου απέδειξα ότι μέχρι τώρα όντως δεν επιβιώνει τίποτα απέναντί τους. Και τώρα λες ότι δεν σε νοιάζει αν επιβιώνει ή όχι. Οκ ότι πεις. Κανείς δεν σου είπε τι να βλέπεις και τι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  29. Εφόσον ήθελαν τον ήλιο στις 9 και καλά έκαναν το πιάσαμε το νόημα ότι του χρόνου, θέλουν εκείνη την ώρα μυθοπλασία γιατί τον τοποθέτησαν το απόγευμα. Και εάν ο εκατομυριουχος έχει τα ποσοστά του Σεφέρη την εβδομάδα των εορτών που θα πάνε οι αρβύλα πάλι εποχή Λατσιου 2008 στις 23.15?. Και ξανά διαφωνίες?
    Εγώ προτείνω στον Αντ1 το απόγευμα από Σεπτέμβριο, ζώνη τηλεπαιχνίδι από τις 15.00 έως 18.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτοκτονία Αντ1 όλος ο προγραμματισμός. Κανένας σεβασμός στον τηλεθεατή με τις συνεχείς αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ ξέρω να πω αν ο άντρας είχε ένα δυνατό πρόγραμμα 9_10 θα ήταν μακράν πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !