Άνω-κάτω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αλλαγές για «Φάρμα», «Ήλιο» και «5χ5»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
13

 


Ο ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο τερμάτισε στην 4η θέση, κάτι το οποίο φυσικά και δεν άρεσε στα στελέχη του σταθμού και για αυτό προχωρουν σε μία σειρά από αλλαγές στο πρόγραμμα. 

Από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, η «Φάρμα» από 5 φορές την εβδομάδα, περιορίζεται στις 3. Συγκεκριμένα, θα παίζει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 22.00, αμέσως μετά το «Βινύλιο», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «Ρουκ Ζουκ special» αντίστοιχα. 

Στην ώρα της «Φάρμας» στις 21.00 από Δευτέρα έως Πέμπτη θα βλέπουμε τον «Ήλιο». Στην τωρινή θέση του Ήλιου θα προβάλλεται το 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή να δίνει μάχη για την τηλεθέαση καθημερινά στις 17:15, ενώ στη θέση του τηλεπαιχνιδιού, στις 16:30, θα προβάλλεται επανάληψη της παλαιότερης σειράς «Ο πόλεμος των άστρων».

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι με τα καλά τους εκεί στον Αντ1 γιατί η σειρά ξεκίνησε στις 20:00 μεταφέρθηκε στις 17:30 και μετά από τρεις μήνες ξανά αλλάζει ώρα και πάει στις 21:00 που θα το φάνε τα πιράνχας Γη της Ελιάς,Σασμος, Survivor,Master chef πάει το 12% που κάνει η σειρά ημαρτον δηλαδή ότι να ναι ο σταθμός ας βάλουν τον Σεφερλή εκείνη την ώρα στις 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Αντ1 ξέρουν ότι ο προγραμματισμός τους αυτός δεν είναι πρωτιάς, όμως βγάζει νόημα και εξηγούμαι: Πρώτα από όλα, πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώνονται τόσο τα Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, όσο και η Φάρμα, με αποτέλεσμα να αφήνουν ένα δίωρο κενό στο καθημερινό prime time του σταθμού. Ο Εκατομμυριούχος θα πάει στις 8, επειδή το κανάλι πιστεύει πολλά σε αυτόν, με σκοπό, έτσι, να αποφύγει τα μεγαθήρια, όμως το κενό των 9 παραμένει. Τα μοναδικά τρέχοντα προγράμματα που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν εκεί, προκειμένου να παρέχουν ένα κάπως αξιοπρεπές lead in στις Άγριες Μέλισσες, είναι το 5x5 και ο Ήλιος. Από τα δύο αυτά το πιο αναλώσιμο είναι ο Ήλιος, καθώς όπως έχει ήδη γραφτεί δεν θα ανανεωθεί λογικά για τρίτη σεζόν και επίσης έχει και ένα πιο αστυνομικό προφίλ, το οποίο δεν ταίριαξε ποτέ στην απογευματινή ζώνη των 17:30. Αντίθετα, το 5x5 είναι ένα πρόγραμμα που το πιστεύουν στον ΑΝΤ1 και θέλουν να δώσουν το πράσινο φως για μία τρίτη σεζόν και έτσι το κρατάνε το απόγευμα, όπου είθισται να προβάλλονται τα άλλωστε τηλεπαιχνίδια, επιστρέφοντάς το μάλιστα στην προηγούμενη του ώρα των 17:30 με 6 παρά, όπου στην αρχή της σεζόν σημείωνε παραπάνω από ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, χτυπώντας στα ίσα και ξεπερνώντας μάλιστα πολλές ημέρες το Deal απέναντι. Έτσι, ουσιαστικά δημιουργείται μία τρύπα μιάμισης ώρας στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, που όμως και εμπορικά συμφέρει περισσότερο να υπάρχει εκεί, παρά στην prime time, όπου σαφώς η διαφημιστική δαπάνη είναι μεγαλύτερη. Στα μάτια μου, λοιπόν, ο Αντ1 παραδέχεται τη φετινή του ήττα και προσπαθεί να διαφυλάξει τα projects που θέλει να κρατήσει στο πρόγραμμα του για του χρόνου, με την μικρότερη δυνατή χασούρα, από τη στιγμή κιόλας που ορθώς έχουν αποφασίσει να μην αντικαταστήσουν τη Φάρμα με ένα από τα ήδη αγορασμένα formats που έχουν (όλα ριάλιτυ, βλέπε: I'm a Celebrity, Married at first Sight, Ninja Warrior), καθώς δεν θα είχαν καμία ευκαιρία να σταθούν στον ανταγωνισμό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και τότε θα κάναμε λόγο για μια αυτοκτονική κίνηση τρίτης σερί αποτυχίας. Η μόνη μου ένσταση είναι όσον αφορά την επιλογή του Πολέμου των Άστρων, καθώς θεωρώ ότι θα σημειώνει χαμηλά μονοψήφια και θα μπορούσε να επιλεχθεί κάποια άλλη σειρά- σιγουράκι, όπως το Καφέ της Χαράς ή το Άκρως Οικογενειακών που έχουμε να παρακολουθήσουμε καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή τοποθέτηση. Πιστεύω πως είσαι πολύ κοντά σε αυτό που σκέφτηκε ο ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος χωρίς να έχει τη βοήθεια του prime time. Θεωρώ ότι είναι μία κίνηση για να σώσει και το lead in στις άγριες μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με την τοποθέτηση του ΓΙΩΡΓΟΥ (5:29). Ακόμη καλύτερο πιστεύω θα ήταν να μεγαλώσει η διάρκεια του Ράδιο Αρβύλα και να φτάνει μέχρι τις 21:15 με 21:20 ή ακόμα καλύτερα μέχρι τις 21:30. Στη συνέχεια να μπει ο Ήλιος και οι Άγριες Μέλισσες να πάνε στις 22:30, αποφεύγωντας έτσι τον ανταγωνισμό με τον Σασμό και την Ελιά που τελειώνουν γύρω στις 22:30 με 22:40.
    Έτσι και στο Ράδιο Αρβύλα θα είναι πιο άνετοι με το χρόνο να δείχνουν όλο το υλικό που έχουν καθώς και να σχολιάζουν πιο άνετα χωρίς πίεση χρόνου που υπάρχει τώρα. Οι Μέλισσες πξστεύω θα ανεβάσουν έτσι λίγο τα νούμερα από το 14 κοντά στο 20 σπρώχνοντας και τις εκπομπές στο late night. Όσον αφορά την απογευματινή ζώνη δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί εκεί στον ΑΝΤ1 δεν αξιοποιούν το αρχείο που έχουν και έχουν κολλήσει σε σειρές όπως ο πόλεμος των άστρων, λίτσα.com και εργαζόμενη γυναίκα. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους συντελεστές των σειρών αυτών δεν συγκρίνονται με σειρές όπως: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Εκενες κι εγώ, Πάτερ ημών, Της Ελλάδος τα παιδιά, Οι μεν και οι δεν και άλλες. Πραγματικά είναι σαν να αρνούνται όλες τις σειρές που έκαναν από το 2005 και πριν με εξαίρεση το Κωνσταντίνου & Ελένης και Το καφέ της Χαράς. Πιστεύω ότι η ζώνη 16:00 με 17:30 θα αλλάξει αρκετές φορές μέχρι το Πάσχα και δεν είναι απίθανο να δούμε και Ελληνικές ταινίες εκεί κατά τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θύμησε μου τι επιτυχία έχει στο ενεργητικό του ο Τανιμανιδης μετά τον πρώτο χρόνο του survivor; Για άλλη μια φορά απέτυχε με τη φάρμα και την πληρώνει ο Αντ1. Κάκιστη επιλογή ο Τανιμανιδης, απορώ πως θα του δώσουν shark tank που μόνο για συνδρομητική τηλεόραση κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικά με τον προγραμματισμό και τις επιλογές εδώ και χρόνια έχει μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο κανάλι. Πριν μερικά χρόνια επέλεξαν να στραφούν στα ριάλιτι μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου του Survivor κι έτσι επέλεξαν το Nomads που δεν πήγε πολύ καλά. Έτσι μετά επέλεξαν να μην προβάλουν ριάλιτι και να στραφούν σε μυθοπλασία, κάτι για μένα θετικό. Αφού επέλεξαν τις σειρές που θα προβάλλουν άργησαν πάρα πολύ να κάνουν πρεμιέρα και ο ανταγωνιασμός με τα ριάλιτι (δυστυχώς) είχε πάρει κεφάλι. Φέτος πάλι κι ενώ υπήρχε ένα μίγμα σειρών και ριάλιτι (Φάρμα) στο περσινό πρόγραμμα αποφάσισαν να μην βγάλουν άλλη σειρά εκτώς των Μελισσών. Έτσι επέλεξαν ένα μαγειρικό ριάλιτι(!) επειδή το Master chef είχε επιτυχία κι ένα ριάλιτι εγκλησμού και αναταγωνισμού κάτι που να μοιάζει λίγο σε στυλ Survivor(!). Και τι κατάφεραν, νούμερα χειρότερα κι από το να πρόβαλαν εκείνη την ώρα ταινίες που δεν κοστίζουν όσο αυτά τα προγράμματα. Πρέπει να καταλάβουν από όλα τα κανάλια ότι ο κόσμος αν θέλει να δει κάτι θα δει το "αυθεντικό" κι όχι κάτι παρεμφερές ή ένα κακό αντίγραφο. Ακόμη υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν βλέπει ριάλιτι και ή θα στραφεί σε συνδρομιτικές πλατφόρμες ή θα ψάχνει ώρες για να δει κάτι. Σ' αυτή την περίπτωση είναι μεγάλο κρίμα η ΕΡΤ φέτος με τις σειρές της να έχει αυτά τα νούμερα, δυστυχώς πληρώνει το παρελθόν της.
    Τώρα όσον αφορά τον ΑΝΤ1 πρέπει πια να επικεντρωθεί στο χτίσιμο της νέας σεζόν, να επιλέξει από τώρα τις σειρές που θα προβάλει και να ξεκινήσουν γρήγορα γυρίσματα έτσι να κάνουν πρεμιέρα γρήγορα πριν τον ανταγωνισμό. Ακόμη το νέο πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα όλο μαζί κι όχι σε δόσεις όπως τα τελευταία χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα. Αν βγάλουν κάποιο σόου καλό θα ήταν να είναι κάτι πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Ακόμη κι αν βγάλουν ξανά το Your face, να γίνει με προσοχή και επιλογή ατόμων που είναι γνωστά κι αποδεκτά. Και κάτι ακόμα, οι περισσότεροι που δεν μένουμε στην Αθήνα δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν κάθε χρόνο στα θέατρα της Αθήνας, καλό θα ήταν να δημιουργηθεί μία ζώνη με προβολή παραστάσεων κάθε είδους, εκτός από κωμωδίες που προβάλλονται συνήθως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως ο Ηλιος δεν έκανε για απόγευμα γι αυτο έπεσαν και τα νούμερα του!Οταν παιζόταν στις 8 έκανε καλύτερα νούμερα.Στις 9 θα του πηγαίνει καλύτερα παρά στις 5:30 γιατι είναι κυρίως αστυνομική-κοινωνική σειρά.Επηρεάστηκε φυσικά απο τις αλλαγές στο προγραμματισμό του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που έμαθε απο τα λάθη του ο Αντ1 και θα καταργήσει τα reality.Θα εμπλουτίσει το νέο του πρόγραμμα με αρκετά ελληνικά σίριαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει τόσες αξιόλογες σειρές στο αρχείο του ο Αντ1 και μεταδίδει συνεχώς τις ίδιες.Εχει σειρές που δεν έδειξε ποτέ σε επανάληψη.Μπορούσε κάλλιστα το απόγευμα να μεταδώσει απο την αρχή την Λαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χαρά είναι η σειρά στις 17:30 αν και προτιμότερο ήταν να είναι στις 20:00 που είναι και η αρχική προβολή του επίσης πρέπει να φτιάξουν το web site τους και να το απλοποιήσουν που ζητάει λογαριασμό χρήστη κάθε φορά για να δεις οτιδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δεν βάζει σειρές από τα 90s Είδατε τι καλά νούμερα κάνουν οι απαράδεκτοι που παίζουν και βράδυ ; Εγώ θα ήθελα να δω σειρές όπως βαρβαρότητες σοφία ορθή ακόμη και τους μεν και δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !