Κλείδωσε η επιτροπή του «X-factor» - Θρίλερ με την παρουσίαση και τα backstage

Χρήστος Παναγούλης
7


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το «X-factor» στο Mega. Φαίνεται μάλιστα ότι βρέθηκαν και τα πρόσωπα που θα καθίσουν στις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, μετά από μήνες έντονης φημολογίας. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», τα τρία πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» είναι ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και η Μαρίζα Ρίζου. Όσο για την τέταρτη καρέκλα, δύο είναι τα πρόσωπα που φαίνεται ότι την διεκδικούν: ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος δεν έχει δοκιμαστεί ξανά σε κάτι αντίστοιχο, και ο Φοίβος, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του στο «House of Fame».

Όσον αφορά στην παρουσίαση τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, με πολλά από τα ονόματα που είχαν ακουστεί να κάνουν τελικά πίσω. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένα πρόσωπο που έχει κάνει συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Τέλος, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θεωρούνταν σίγουρος για την παρουσίαση των backstage, οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το όνομα του έφεραν αλλαγή δεδομένων. Έτσι, αυτήν την στιγμή το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον δούμε τελικά στο μουσικό show, με τους ιθύνοντες να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν ισχύει...από Βίσση, Ρέμο, Θεοδωρίδου, Ζουγανέλη που ακούγαμε αρχικά τελικά καταλήξαμε σε Ρόκκο, Μάστορα, Μιχαλη Κουινέλη και Μαρίζα Ριζου??? Και παρουσίαση Μαραντίνης???

    Ήταν που ήταν δύσκολα τα πράγματα για τα talent shows τα τελευταία χρόνια...αυτό θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει εγγυημένα απο πριν κάνει πρεμιέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κακή η επιλογή της κριτικής επιτροπής οπως και της παρουσίασης!Απατο θα πάει!Μόνο όταν ήταν στον Αντ1 πήγε εξαιρετικά!Ξεπερασμένο και κουρασμένο consept talent show όπως και το The voice...O κόσμος θέλει να δεί καινούργια και πρωτόρυπα προγράμματα,όχι τα ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος αυτό που γράφετε για τον Ρόκκο. Ήταν κριτής στο Fame Story 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία παρέα ! Έχω μεγάλη περιέργεια για την Ρίζου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πατώσει. Κανένα ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρεσει παρα πολύ η επιτροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακούγετε πολύ ενδιαφέρουσα!Ρίζου και Ρόκος εκπληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !