Survivor: Στο νοσοκομείο ο Γιωρίκας! Τα δάκρυα της Βρισηίδας! Τραυματισμός και για τον Βισκαδουράκη!

Άρης Κατσιφής
0


Οι πόνοι του Γιωρίκα Πιλίδη στο στομάχι έχουν ανησυχήσει την ομάδα των Διασήμων αλλά κυρίως τη Βρισηίδα η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον κορυφαίο αθλητή. 

Ο Γιωρίκας πονάει πολύ το στομάχι του, γεγονός που τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε. Έτσι, δεν θα κατάφερνε απόψε να παίξει στον αγώνα επάθλου φαγητού!

Η Βρισηίδα έχει έρθει κοντά με τον κορυφαίο αθλητή και έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Διασήμων και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν τον είδε να φεύγει από την παραλία για το νοσοκομείο.

"Τον έχω σαν τον μικρό μου αδελφό" είπε η Βρισηίδα με δάκρια στα μάτια, μην μπορώντας να πιστέψει ότι μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και η συνέχεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με τραυματισμό και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Μαζί με τον Γιωρίκα πήγαν στο νοσοκομείο όμως ο τραυματισμός του Θανάση δεν ήταν σοβαρός. Έτσι, ο παππούς όπως αποκαλούν τον ηθοποιό επέστρεψε στην παραλία για να φύγουν για το στίβο αγωνισμάτων, όχι όμως και ο Πιλίδης ο οποίος κρίθηκε σωστό να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !