Μαρία Μπεκατώρου: «Προς το παρόν δεν έχω δεχτεί πρόταση για το Χ-Factor»...

Άρης Κατσιφής
0


Τα δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Μπεκατώρου να παρουσιάζει το Χ-Factor στο Μega.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει δεχτεί πρόταση, ενώ τόνισε ότι θα ήταν ωραία συγκυρία να βρεθεί τηλεοπτικά με τον κουμπάρο της, Αντώνη Ρέμο.

Επιμένουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν να παρουσιάζεις το Χ-Factor στο Μega.

Έχουμε πει με το Μega ότι το The Chase είναι η αρχή της συνεργασίας μας και ότι θα κάνουμε κι άλλα πράγματα στο μέλλον. Αλλά προς το παρόν δεν έχω δεχτεί πρόταση για το Χ-Factor. Αν έρθει μια επίσημη πρόταση από τον διευθυντή μου, τον Κώστα Σούσουλα, τον οποίο αγαπώ πολύ, θα την επεξεργαστώ και τότε θα μπορέσω να τη σχολιάσω.

Μάλιστα, για την κριτική επιτροπή του talent show ακούγεται έντονα και το όνομα του Αντώνη Ρέμου, με τον οποίο είστε κουμπάροι αλλά δεν έχετε βρεθεί τηλεοπτικά μαζί.

Υποθετικά μιλώντας πάντα, θα ήταν πολύ ωραία συγκυρία να βρεθούμε με τον Αντώνη στο ίδιο πλατό γιατί είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο. Σκέψου ότι η τελευταία φορά που βρεθήκαμε τηλεοπτικά ήταν στα Καρντάσιανς, όταν είχα γίνει φίλη με την Υβόννη, με την οποία επίσης γνωριστήκαμε εκεί, και λίγο μετά ήρθε καλεσμένος κι εκείνος. Αυτό, φαντάσου, έγινε το 2013. Βεβαίως τον Αντώνη τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά τώρα πια είμαστε οικογένεια, γιατί είμαι η κουμπάρα και η νονά της Ελένης (σ.σ. της 7χρονης κόρης του).

Τι στοιχεία έχει πάρει από σένα η βαφτισιμιά σου;

Έχουμε πολλά κοινά και με την Ελένη, αλλά και με τον Αντώνη και την Υβόννη. Δεν μπορώ να σου πω τι χαρακτηριστικά έχει πάρει. Αλλά κάθε φορά που τη βλέπω παίρνω δύναμη. Όταν πέφτει πάνω μου και μου κάνει την πιο σφιχτή αγκαλιά του κόσμου, τρελαίνομαι. Η Ελένη είναι το παιδί που δεν έχω. Την αγαπώ πάρα πολύ. Και για αυτό πιστεύω ότι ο Αντώνης και η Ύβόννη επέλεξαν να είμαι μία έκτων δύο νονών (σ.σ δεύτερος νονός είναι ο καλός φίλος του Αντώνη Ρέμου, Κώστας Πηλαδάκης).

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελένη σου είπε κάτι και σε ξετρέλανε;

Με έπιασε τις προάλλες και μου είπε ένα μυστικό της.

Τι μυστικό ήταν αυτό;

Α, δεν μπορώ να σ' το αποκαλύψω. Αυτό θα μείνει μεταξύ της Ελένης κα εμένα!

Το 2021 ήταν η τελευταία χρονιά του Your Face Sounds Familiar. Θα σε ενοχλήσει αν το δεις με κάποια άλλη παρουσιάστρια;

Δεν θα ενοχληθώ, αλλά θα κάνει ένα σκίρτημα η καρδιά μου. Το Your Face Sounds Familiar ήταν η ζωή μου! Αλλά έκλεισε αυτός ο κύκλος. Από εκεί και πέρα, ο ΑΝΤ1 ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι στο μέλλον μπορεί να το αγοράσει να το ξανακάνει με άλλη παρουσιάστρια. Δεν έσπασε το καλούπι μετά από εμένα! Αλλά ένα μικρό «κρακ» στην καρδιά μου θα το ακούσω.


Πηγή:OK

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !