Και το Star στην κούρσα της διεκδίκησης...

Χρήστος Παναγούλης
3


Όπως σας έχουμε ενημερώσει (δες εδώ), η φετινή σεζόν είναι και η τελευταία για την Ιωάννα Μαλέσκου στο κανάλι του Φαλήρου, αφού τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αλλά και οι διαμάχες στις οποίες έχει κατά καιρούς εμπλακεί, την έχουν βάλει στην «μαύρη λίστα» των ανθρώπων του ΣΚΑΙ. Βέβαια, υπάρχουν ήδη δύο τηλεοπτικοί σταθμοί που «γλυκοκοιτάζουν» την παρουσιάστρια και θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Ο ένας από αυτούς είναι το Open, κάτι που σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν μέσα από το tvnea (δες εδώ). Την επόμενη σεζόν το κανάλι της Παιανίας θέλει να κάνει ένα ολικό restart και η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, για να αναλάβει μία εκπομπή στην πρωινή ή στην μεσημεριανή ζώνη. 

Στην κούρσα της διεκδίκησης όμως έχει μπει και το Star, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλεόραση», στο κανάλι της Κηφισσιάς θέλουν την παρουσιάστρια από την Κρήτη για να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Το φετινό πείραμα με το «Breakfast@Star» και το δίδυμο Καρτελιά-Παπίλα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να δοκιμάσουν μία διαφορετική συνταγή για του χρόνου. Το όνομα λοιπόν της Ιωάννας Μαλέσκου «παίζει» δυνατά στην λίστα με τους υποψηφίους, αφού πολλοί θεωρούν ότι θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην πρωινή ζώνη του Star.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά. Καλύτεροι οι Καρτελιά-Παπίλα. Πιο προσιτοί και τουλάχιστον κάνουν καλύτερα νουμερα από μαλεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν αλλάξει το προφίλ που έχει χτίσει αυτά τα δύο χρόνια, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τα πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κακό της Μαλέσκου είναι ότι δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στην τηλεόραση της Αθήνας και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μια χαρά ήταν στην Κρήτη σε διαφορετικού ύφους εκπομπής. Με πολύ προσεγμένα ρεπορτάζ, συζητήσεις και θέματα. Στην Αθήνα επικρατεί ανθρωποφαγία γενικά. Ισως πρέπει να εξετάσει και να αλλάξει εκπομπή και να μην κανει υποχωρήσεις και εκπτώσεις σε αυτό που θέλει να προβάλει όπως πχ σταθερά κανει η Μενεγάκη μακριά από ίντριγκες και ανούσιους ανταγωνισμους, δεν ρίχνει ποτέ το επίπεδο και δεν ασχολείται με ευτελή θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !