Αφροδίτη Γραμμέλη για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ας μην της ξαναδώσετε project με "up"»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 «Στα κανάλια καταγράφονται κρούσματα στις περισσότερες εκπομπές με αποτέλεσμα κάποιοι να μένουν εκτός, κάποια γυρίσματα να καθυστερούν ενώ περιορίζονται οι καλεσμένοι και τα εξωτερικά γυρίσματα. Κάποιες εκπομπές δυσκολεύονται να βγουν στον αέρα και κάποιες άλλες να κάνουν γυρίσματα.

Σε αυτές ανήκει και το «Style me up», το οποίο έχοντας πραγματοποιήσει τον συμφωνηθέντα προγραμματισμό των 100 επεισοδίων ολοκλήρωσε τα γυρίσματα. Τα επεισόδια θα προβάλλονται ως τον Μάρτιο και σίγουρα τα κοντέρ της τηλεθέασης δεν έσπασαν, όμως η αλήθεια είναι ότι οι εκπομπές, που απαιτούν συμμετοχή κόσμου με συνεχή κάστινγκ και ενασχόληση πολλών προσώπων, είναι δύσκολο να κάνουν γυρίσματα κάτω από συνθήκες πανδημίας. Και μία παράκληση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι up. Ας μην της ξαναδώσετε project με «up». “Pop up”, “Style me up”, φτάνει τώρα. Πάμε γι άλλα. Το κορίτσι έχει άστρο». 

Αφροδίτη Γραμμέλη-protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιλάει η Γραμμέλη που σε ποια εκπομπή είναι αυτή πατώνει; Αγάπη μου, δεν το είχε για τηλεόραση. Είναι ξεφτίλα να γράφεις για κάτι που δεν πάει καλά και να σχολιάζεις γενικά νούμερα, όταν αυτά που έχεις κάνει είναι μόνιμα κάτω απ' τη βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lol. Αφού τα ξέρεις όλα από τηλεόραση γιατί δε σώζεις το πρόγραμμα που δουλεύεις; Γελάει όλη η πιάτσα κάθε φορά που σχολιάζεις την τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !