Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (11/1/2022)

15

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

Η ΦΑΡΜΑ 5,5
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 13,0
THE 2NIGHT SHOW 15.1
ΣΑΣΜΟΣ 20,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 8,4
MASTERCHEF 20,9
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 15,3
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 8,3
SURVIVOR 21,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 2,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN  5,6
CHICAGO PD 0.5
CHICAGO PD 0,8
MR ROBOT 0,1
MR ROBOT  0,2

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυστυχώς τα ριάλιτι αν και δεν έχουν τις παλιές τους δόξες εν τούτοις ζορίζουν τη μυθοπλασία. Μιλώ για MC και survivor γιατί η φάρμα παίρνει ένα 28 από τις αρβύλες και το ρίχνει στο 5. Μιλάμε για ΤΗΝ αποτυχία της χρονιάς! Από τις σειρές μόνο ο σασμός αντέχει αν και ελαφρά πεσμένος. Η ελιά δεν ξεριζώθηκε, σίγουρα όμως λύγισε αν και χθες είχε μια μικρή ανάκαμψη. Οι μέλισσες έπεσαν κι άλλο όπως και η αξιόλογη σκοτεινή θάλασσα η οποία σχεδόν εξαφανίστηκε. Μέχρι στιγμής κερδισμένοι σταρ και σκάι, οι υπόλοιποι λίγο πολύ χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μαστερ σεφ έχει κόψει από όλους αλλά περισσότερο από φάρμα κ άγριες μέλισσες.. η μέλισσες είναι πολύ καλή σειρά αλλά δεν γίνεται να κάνει 13%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά δεν ξεριζωθηκε κ τοσο η γη της Ελιάς,δυσκολα τα πραγματα για τις μελισσες,ιστορικό χαμηλό για την σειρά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαρμαχαχαχαχαχαχαχ...α ρε αντεννα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε για την φάρμα ενώ τα αλλά δυο ρίχνουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο τελικά θα τρώμε στην μάπα το survivor και το master chef για χρόνια καμία σωτηρία σε αυτήν την χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν τηλεθεατής μόνο ντροπή μπορώ να νιώσω βλέποντας ότι γυρίζουμε την πλάτη στη μυθοπλασία για να βλέπουμε στημένα ριάλιτι. Είμαστε απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρά ο άλλος. Πάτωσαν λέει οι μέλισσες και χαίρεται. Μπράβο του. Κάτι τέτοιοι "καταστρέφουν" την τηλεόραση και γεμίζουμε απαράδεκτα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μεσοι οροι ειναι παραπλανητικοι. Στις κοινες ωρες μεταδοσης οι σειρες προηγουνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά κρίμα για τις μέλισσες που ειναι κορυφαία σειρά αν υπολογίσουμε πως παιζει καθημερινά. Πιθανώς φταίει και η καταπόντιση της φάρμας που πρεπει να αλλάξει μερες άμεσα. Ειναι κρίμα η τελική σεζόν της σειράς αυτής να κλείσει με τέτοια νούμερα αν και προσωπικα θεωρώ πως σίγουρα θα ανεβει. Μην ξεχνάμε και τα προβλήματα των γυρισμάτων λόγω πανδημίας. Ειναι γεγονός ομως πως σταρ σκαι φαίνεται να κερδίσουν μεγαλο μερίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν θέλει το mega να σώσει τη Σκοτεινή Θάλασσα, πρέπει να τη βάλει Παρασκευές μετά τους Συμπέθερους όσο είναι καιρός. Κι ας παίζουν οι Απαράδεκτοι μόνο Σάββατο, έτσι κι αλλιώς αυτοί δεν έχουν ανάγκη πλέον να αποδείξουν κάτι, πρόλαβαν να γράψουν τη δική τους ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σκαι απέδειξε ότι το έχει στα ριάλιτι επιβίωσης. 2 χρόνια ο Αντ1 με τη φάρμα δεν καταλαβαίνω γιατί το παλεύει. Ούτε πέρσι δεν εκανε επιτυχία, γιατί να έκανε φέτος; Εγώ θα πρότεινα στον αντ1 για του χρόνου μια καλή δραματική σειρά στα πρότυπα των Μελισσών ή να κάνουν την αρβύλα βραδινή. Ριάλιτι ας μην ξαναεπιχειρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλαγή του σκηνικού λοιπόν με την έλευση των ''ηγετών'' των ριάλιτι ''Survivor'' και ''Masterchef''. Ο ''Σασμος'' κρατηθηκε πολυ καλα αποδεικνύοντας ότι είναι η πιο δυνατή καθημερινή σειρά της σεζόν, η ''Ελια'' και οι ''Μελισσες'' είχαν σημαντικές απώλειες. Οι ''Μελισσες' βεβαια δικαιολογούνται περισσότερο μιας και ειναι η 3η σεζον τους, η ''Ελια'' αντιθετα δεν εχει κλεισει ακομη ουτε 6μηνο.

    Η ''Φαρμα'' ανύπαρκτη όταν έχει ανταγωνισμό, η νεα σειρα του Mega χαμένη μέσα στο χάος της prime time. Γενικά βέβαια εγώ θα ξαναγράψω ότι δεν με έχει εντυπωσιάσει το Mega με την μυθοπλασία του μεχρι στιγμής. Ασχέτως τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και τα τέταρτα. Ώστε να φανεί η διαφορά τους όταν παίζουν παράλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΝΤ1 άφησε τις Μέλισσες στον αυτόματο φέτος. Κρίμα για την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !