Πέτρος Φιλιππίδης: MEGA και Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν κόβουν τις σκηνές

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8


 Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στους δέκτες μας, σε εβδομαδιαία μάλιστα βάση, αλλά η επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, σε μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών!

Ένας μικρός χαμός επικράτησε πριν λίγες μέρες στα social media, μετά την προβολή του εορταστικού επεισοδίου των Απαράδεκτων. Φυσικά αφορμή για αυτό δεν στάθηκε η αγαπημένη σειρά του MEGA αλλά η επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη στους δέκτες μας.

Το εορταστικό επεισόδιο των Απαράδεκτων προβλήθηκε την Πρωτοχρονιά, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ρόλο του αστυνόμου. Αυτός ήταν ένας από τους πρώτους ρόλους του κωμικού ηθοποιού στην ελληνική τηλεόραση. Το MEGA αποφάσισε να προβάλλει εβδομαδιαίως πλέον την σειρά, σε συνεννόηση πάντα με την δημιουργό της Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Αν και τα σχόλια ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρά για το μη κόψιμο των σκηνών του Πέτρου Φιλιππίδη, το κανάλι αποφάσισε να πορευτεί ως έχει, χωρίς να τροποποιήσει τα επεισόδια στα οποία εμφανίζεται ο ηθοποιός. Αυτά βέβαια δεν είναι και πάρα πολλά καθώς είχε guest ρόλο σε μερικά εξ αυτών. Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός κρατείται και σύντομα θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλώς το αποφάσισαν η Παπαδοπούλου και το mega. Αλίμονο αν κάθε φορά υπέκυπτε ο καθένας στις υποκριτικές υστερίες ενός κοινού που ηδονίζεται με τα λαϊκά δικαστήρια. Ο Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκεί που πρέπει και τιμωρείται όπως του αξίζει. Το να μην προβληθούν καθόλου επεισόδια που στο κάτω κάτω περιέχουν μια ελάχιστη guest παρουσία του, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα προσέφερε, εκτός από τη μαζική "τιμωρία" όλων των υπολοίπων συντελεστών εξαιτίας ενός μόνο ατόμου. Και στην τελική τώρα που προβλήθηκε το εορταστικό κανονικά με την παρουσία του, τι έγινε ακριβώς; Ποιος προσεβλήθη στ' αλήθεια και για ποιο λόγο; Ειλικρινά όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Αχιλλλεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια τιμωρία των υπόλοιπων συντελεστών; Μιλάμε για μια σειρά 30 χρόνων, αυτή περίμεναν οι συντελεστές για να έχουν έσοδα; Ντροπή, μιλάμε για βιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πολύ καλά έκαναν. Η ιστορία έχει γραφτεί και δεν διαγράφεται. Ας αφήσουμε τις κακιές αμερικανιές και την υποκρισία. Ο Φιλιππίδης τιμωρείται στη φυλακή. Τα έργα που έπαιξε όμως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ποπ κουλτούρας κι αυτό δεν αλλαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.09 Μιλάμε για βιαστή που είναι φυλακή, που σύσσωμη η κοινωνία του γύρισε την πλάτη και τον φτύνει και που όταν αποφυλακιστεί, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία για κάποιον τόσο εγωπαθή και νάρκισσο; Το να κοπούν οι σκηνές του ή να μην προβληθούν τα επεισόδια που εμφανίζεται σε τι ακριβώς ωφελεί; Επειδή έτσι υπαγορεύει το politically correct; Δεν ξέρω πάλι, έτσι πιστεύω εγώ. Μπορεί να αποδειχτεί ότι το δίκιο το έχετε εσείς. Μόνο μη μου υψώνετε το δάχτυλο γράφοντας "ντροπή", σαν να τον υπερασπίζομαι. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να μιλάμε με επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οι βιντεοταινίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι των 80's αν μια μέρα σταματούσαν τα κανάλια να της παίζουν δε θα έκλαιγε και κανένας. Ας προσέχουν και οι ηθοποιοί πως φέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα δεν θα έκλαιγε κανένας αν σταματούσε να παίζει το οτιδήποτε, αλλά από την άλλη ούτε κανένας κλαίει επειδή προβάλλεται το οτιδήποτε. Και επειδή οι ηθοποιοί που δεν προσέχουν πώς φέρονται είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία, το θεωρώ άδικο για τους πολλούς αξιοπρεπείς συναδέλφους τους. Όταν έγραψα παραπάνω για "τιμωρία" και των υπολοίπων συντελεστών, δεν εννοούσα σαφώς τα ελάχιστα έσοδα που παίρνουν από τις επαναλήψεις, αλλά τη μη προβολή του έργου τους, δηλαδή του κόπου τους, της προσφοράς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα έργα στην τηλεόραση είναι εφήμερα. Ας πούμε αύριο γυρίζεται και προβάλλεται μια πολύ καλή σειρά και για οποιονδήποτε λόγο δεν παίζεται σε επανάληψη. Ε και;
    Και ας πούμε πως κάποιο θύμα ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει τον οποιοδήποτε Φιλιππίδη. Δε θα κλάψει αλλά ούτε είναι ωραίο. Προσωπικά με απωθεί να βλέπω τύπους με τέτοια συμπεριφορά. Δε μιλάμε για οικονομικές απάτες ή απότομους τρόπους αλλά για εγκλήματα πολύ σοβαρά. Και δυστυχώς για να τολμά οποιοσδήποτε να φέρεται έτσι και να μην τον ξερνά το ίδιο το σύστημα προφανώς είχε μεγάλες πλάτες. Φυσικά δεν εννοώ τους συναδέλφους του, εννοείτε πως δεν είναι έτσι οι περισσότεροι ηθοποιοί, ούτε οι περισσότεροι εργοδότες, ούτε οι περισσότεροι φουρνάρηδες ξέρω εγώ. Αλλά σ' αυτούς που είναι, η λήθη είναι το λιγότερο που τους αξίζει. Όχι να πληρώνονται κι από πάνω, ακόμα κι αν η πληρωμή είναι 1 cent.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !