Ενδιαφέρον από δύο κανάλια για την Φαίη Σκορδά...

Χρήστος Παναγούλης
1


Πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, αφού μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου της. Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση αποχώρησης της από τον ΑΝΤ1, υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Και δεν μιλάμε μόνο για το Open, αφού ο Γιάννης Λάτσιος διατηρεί άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια και θα την ήθελε πολύ στο νέο πρόγραμμα που ετοιμάζει. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του tvnea, εκτός από το Open υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από το Star προς το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά. 

Μάλιστα, το όνομα της παρουσιάστριας έχει πέσει στο τραπέζι και για το νέο πρωινό που ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς, το οποίο θα αντικαταστήσει το «Breakfast@Star» από την επόμενη σεζόν. Κομβικό ρόλο στις επαφές μεταξύ του Star και της παρουσιάστριας προτίθεται να παίξει η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει υπάρξει στο παρελθόν στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για μία ενδεχόμενη μεταγραφή.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η Φαίη δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1, κάτι που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Άλλωστε, τα νούμερα του «Πρωινού» έχουν ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό και το κλίμα στο κανάλι είναι ευνοϊκό προς την παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά ας την παρουν μόνη της χωρίς Λιάγκα να κάνει εκπομπή και θα δουν τα μονοψήφια βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !