Έρχεται το «Νησί» με άρωμα από «Σασμό»

Χρήστος Παναγούλης
1


Ένα από τα νέα σίριαλ που αναμένεται να δούμε την επόμενη σεζόν είναι και το σίκουελ της θρυλικής σειράς «Το νησί», που προβλήθηκε στο Mega το 2011. Μάλιστα, η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, αφού όπως όλα δείχνουν η σειρά θα επιστρέψει μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. 

Πέρα όμως από την Βικτώρια Χίσλοπ, υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που είναι κοντά σε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του iciao.gr, την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο οποίος υπέγραφε την σκηνοθεσία στο «Νησί» του Mega. Όσο για το πρωταγωνιστικό καστ, σε προσωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα. 

Για τους δύο τελευταίους βέβαια υπάρχει και ένα «αγκάθι» που ακούει στο όνομα «Σασμός», αφού όπως φαίνεται η επιτυχημένη σειρά του Alpha θα επιστρέψει του χρόνου με δεύτερο κύκλο. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το κανάλι της Κάτζας και θα βρεθεί τελικά μία συμβιβαστική λύση, έτσι ώστε ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα να συμμετάσχουν κανονικά και στα δύο σίριαλ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πρωτον η σειρα ειναι το 2010 και οχι το 2011 και δευτερον χλωμο βλεπω να επιτρεψουν απο τον Α να παιξουν η Πρωτοπαππα και ο Αυγουστιδης στην σειρα γιατι μπορει να ειναι εβδομαδιαια αλλα δεν παυει να ειναι αντιπαλες σειρες και μην μου πειτε οτι φετος επετρεψαν στον Αυγουστιδη να παιξει στο Καρτ ποσταλ γιατι δεν πιανεται επειδη επαιξε μονο σε ενα επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !