Επιστρέφει με νέα σειρά ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Χρήστος Παναγούλης
2
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες δημιουργούς, με το κοινό να «αγκαλιάζει» κάθε του τηλεοπτικό εγχείρημα. Η τελευταία του δουλειά ήταν στο Open την σεζόν 2018-2019 με το «Ου φονεύσεις», μία σειρά που κατάφερε να συζητηθεί και να σημειώσει διψήφια ποσοστά στο νεοσύστατο - τότε - κανάλι. 

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει τηλεοπτικά με μία νέα σειρά μυστηρίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Αύγουστου Κορτώ με τίτλο «Μισό παιδί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κανάλι που θα εντάξει στο πρόγραμμα του την συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Frenzy Films Productions, που ανήκει στον Πάνο Κοκκινόπουλο.

 Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο γνωστός σκηνοθέτης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το συγκεκριμένο βιβλίο, γράφοντας: «Πρώτο κεφάλαιο έτοιμο. Δουλεύουμε τώρα και το δεύτερο. Μείνετε συντονισμένοι».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !