Πιο πολύ και από το γκάλοπ ενόχλησε ότι προβλήθηκε στον ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8


 Ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε στα “Νέα” ότι άνθρωπος του Τσίπρα τηλεφώνησε στον ALPHA μόλις πληροφορήθηκαν στην Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Abacus, προκειμένου να μη μεταδοθεί η έρευνα στο δελτίο ειδήσεων! “Παρέμβαση η οποία έπεσε στο κενό” συμπληρώνει ο δημοσιογράφος που περιγράφει έξαλλο και με σπασμένα νεύρα τον Τσίπρα, όταν ενημερώθηκε για τα ευρήματα, και ειδικά ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ είναι στη μια μονάδα!

Την ίδια ώρα στην πολιτικομιντιακή “πιάτσα” το θέμα συζήτησης είναι η σχέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ιδιοκτησία του ALPHA… Με τα χωρατά του τύπου “Αυτό που ενόχλησε τον Τσίπρα δεν ήταν το γκάλοπ, αλλά ότι προβλήθηκε από το συγκεκριμένο κανάλι”! Με άλλα λόγια πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η δυναμική του Νίκου Ανδρουλάκη δεν αφήνει ασυγκίνητη την ντόπια ολιγαρχία και την οικονομική εξουσία του τόπου, που βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού αρχηγού έναν διάδοχο του Κυριάκου Μητσοτάκη… Θεωρώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε τον κύκλο του!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γέλασαν και τα τσιμέντα με το ''γκάλοπ''...

    Επίσης η μιντιακή ολιγαρχία πάντα απέναντι της τον είχε τον Τσίπρα, ποτέ δεν υπήρξε αγαπημένος τους, ποτέ δεν έπαιξε το παιχνίδι τους, ποτέ δεν τους τάισε ζεστό κρατικό χρήμα. Ήταν ο μόνος άλλωστε που είχε τα κότσια να τους βάλει να πληρώσουν για να έχουν νόμιμες τηλεοπτικές άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 6.35 θα αστειεύεσαι φαντάζομαι. Δεν έχουμε ξεχάσει τις κολεγιές Τσίπρα με Κοντομηνά και Σαββίδη, για να μην θυμηθούμε και την περίπτωση ευνοϊκής μεταχείρισης των θαλασσοδανείων του Μπόμπολα. Για να μην θυμηθούμε την περίπτωση Καλογρίτσα και την απόπειρα στησίματος του ΣΥΡΙΖΑ Channel με την πρόφαση των τηλεοπτικών αδειών, άσχετα αν δεν τους βγήκε μετά. Και μόνο που έκανε αυτά που κατηγορούσε με την ΕΡΤ, μετατρεποντάς την σε κυβερνητικό παραμάγαζο με ολόκληρες ζώνες προπαγάνδας, λέει πολλά από μόνο του για τις "αγαθές" προθέσεις Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθόλου δεν αστειεύομαι.

    Το ποια κυβέρνηση έβαλε τους μεγαλοκαναλάρχες να πληρώσουν για πρώτη φορά από το 1989 και έφερε 40+ εκατομ. στα κρατικά ταμεία σε δύο χρόνια από την όλη διαδικασία και ποια κυβέρνηση πήρε πανω απο 50-60 εκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία και μπούκωσε τα κραταιά μίντια με χρήμα για να ξεπλένουν τις βρωμιές της το εχουμε δει όλοι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, γιατί ήλπιζε πως μέσα από τη διαδικασία των αδειών θα κατόρθωνε να χτίσει το δικό του κανάλι. Τόσο έντιμοι και καθαροί! Όπως και όλα τα υπόλοιπα που έγραψα παραπάνω. Μα έχουν ξεβρακωθεί κι αυτοί πια. Είπαμε κουτσοί στραβοί κι οι άλλοι, αλλά όχι και παρθένες οι Τσιπραίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρθένες δεν είναι αλλά δεν είναι και ίδιοι με τους σημερινούς όμως.

    Επίσης δεν βρίσκω ποιο είναι το μεμπτό που ήθελαν να φτιάξουν ένα κανάλι με τη δική τους γραμμή. Είχαν απέναντι τους το 90% του κραταιού μιντιακού συστήματος να τους πυροβολεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με το παραμικρό. Απολύτως λογικό ήταν να θελήσουν να φτιάξουν ένα ''ανάχωμα''. Το οποίο και ποτέ δεν έφτιαξαν στην τελική και γι'άυτο σήμερα αντιμετωπίζουμε την πρωτοφανή αυτή μεταπολιτευτικά κατάσταση να ανοίγεις τηλεόραση και να νομίζεις ότι βλεπεις παντού κυβερνητικό δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ...Τέλος πάντων...συμφωνούμε οτι διαφωνούμε!

    Προσωπικά σταματώ τη κουβέντα γιατί είναι τηλεοπτικό το site και όχι πολιτικό και φοβάμαι ότι θα μας τα διαγραψουν στο τέλος τα σχόλια... :p

    Καλό βράδυ. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την περίοδο που κυβερνούσαν καθόλου δεν είχαν ολόκληρο μιντιακό σύστημα να τους πυροβολεί, αυτό είναι μέγα ψέμα και αποδεικνύεται από τις σχέσεις διαπλοκής που ανέπτυξε τα χρόνια εκείνα με τους μιντιάρχες. Όσο για το ότι δεν είναι ίδιοι με τους σημερινούς, σκέψου μόνο από τι υλικά αποτελείται και θα καταλάβεις. Ένα μείγμα παλαιοπασόκων συνεργατών του Άκη, καραμανλικών, καμμενικών και γενικά ένας κατιμάς που αποβλήθηκε από τα άλλα κόμματα για να τον προσκυνήσει και να τον αφομοιώσει ο Σύριζα που μέχρι πριν τους κατηγορούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !