Με τέσσερα νέα σίριαλ ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν

Χρήστος Παναγούλης
1


Αλλαγή πλεύσης σχεδιάζουν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, αφού η φετινή τους επιλογή να επενδύσουν σε ριάλιτι δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», την επόμενη σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου θα βγάλει στον αέρα τέσσερις καινούργιες σειρές. Από αυτές, η μόνη που έχει κλειδώσει είναι το «Ντέρτι», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη-Πέτρου Καλκόβαλη, ενώ δεν αποκλείεται μία από τις υπόλοιπες να είναι και οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία αρχικά προοριζόταν για την συνδρομητική υπηρεσία του ANT1.

Θολό παραμένει επίσης το τοπίο σχετικά με το αν θα συνεχιστεί ή όχι ο «Ήλιος», μία σειρά που την φετινή σεζόν «ταλαιπωρήθηκε» αρκετά, αφού μετακόμισε από την βραδινή στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει τo δικό της φανατικό κοινό. Είναι ενδεικτικό ότι και τα νούμερα τηλεθέασης είναι σταθερά και κινούνται γύρω στο 13-14%.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την καλύτερη δουλειά που θα κάνει. Δεν το ‘χει με τα ριάλιτι ο αντ1. Θέλω να πιστεύω πως το ντέρτι θα είναι αντάξιο των μελισσών. Τον ήλιο ας τον σταματήσει, είναι τέρμα βαρετός, να βρει μια άλλη καθημερινή. Σίγουρα θέλει μια καλή κωμωδία (Ρώμας;), όχι σαν τις γλυκανάλατες των τελευταίων ετών(φαμίλια, μη ψαρώνεις, φριτέζα, κλπ). Και μία ακόμη δραματική, ας είναι και δραματική. Θα μου άρεσε να επιστρέψει ο Μανουσάκης στον αντ1. Επίσης θα ήθελα να κάνει και ένα σόου, όχι ταλέντων με επιτροπές κλπ, σόου αλά φαντάστικο, τσάο. Δεν έχει κάτι τέτοιο ο αντ1 εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !