«Φάρμα»: Τα χθεσινά νούμερα επιβεβαιώνουν κάποια στελέχη του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Σοκαριστικά ήταν τα ποσοστά χθες για τη «Φάρμα» με τις επιδοσεις να θυμίζουν αυτές του «Game of chef» που το κανάλι θεωρούσε οτι είχε αφήσει πίσω του. 

Σαφώς ο ανταγωνισμός ειναι πολύ πιο αυξημένος από αυτόν που είχε το μαγειρικό ριάλιτι, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Το θέμα είναι πως τώρα αναζητούνται ευθύνες εντός του καναλιού και όχι στην εταιρεία παραγωγής, καθώς το τηλεοπτικό αποτέλεσμα του ριάλιτι κρίνεται ικανοποιητικό. Χωρίς να θέλουμε να αναφερθουμε σε ονόματα στελεχών, υπήρχαν άνθρωποι που επέμεναν η «Φάρμα» στον προγραμματισμό να ακολουθήσει το περσινό μοντέλο, δηλαδή δύο επεισόδια διάρκειας 3,5 με 4 ωρών τις ημέρες που δεν έχει «Survivor», στην παρούσα φάση την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

Ο λόγος είναι πως και από θέμα budget και δυναμικής του φορμάτ, το «Survivor» υπερέχει με διαφορά της «Φάρμας» που σημαίνει ότι το αγροτικό ριάλιτι δεν είχε εξαρχής ελπίδα απέναντι του όσο δυνατό να ήταν το cast και η εκτέλεση παραγωγής. Ωστόσο, ήταν εκείνοι που επέμεναν πως η «Φάρμα» πρέπει να είναι καθημερινή και τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα. 

Πάντως, παρά τις φήμες για αλλαγή στον προγραμματισμό και μετακίνηση στη late night ζώνη, αυτό φαντάζει σωτήριο αλλά και παράλληλα δύσκολο καθώς οι μόνες διαθέσιμες μέρες του ΑΝΤ1 χωρίς τέτοια ενεργοποιημένη ζώνη είναι η Παρσκευή-Σάββατο-Κυριακή. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που «μουρμουρίζουν» εντός ΑΝΤ1 πως κωμωδίες στο slot 21.00-22.00 θα μπορούσαν να φέρουν τουλάχιστον ένα 10%, καθώς θα αποτελούσαν μονοπώλιο ανάμεσα σε δύο ριάλιτι και δύο δραματικές σειρές.  

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τώρα η χρονιά χάθηκε. Δεν προλαβαίνει να σώσει τη ζώνη ο ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ή το Ράδιο Αρβύλα που είναι επίσης διαφορετικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορουσε να μπει Παρασκευη και Κυριακη 21:30-00:30 και Σαββατο στις 23:00 μετα το ταλεντο.Η τρυπα που θα μεινει τις καθημερινες στις 21:00 θα μπορουσε να καλυφθει ειτε με τον "Εκατομμυριουχο" αν βγει στον αερα απο Φεβρουαριο,ειτε με τον Σεφερλη και το 5x5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !