Survivor: Τα τελευταία ραντεβού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Κόσμος πάει κι έρχεται αυτό το διάστημα στην Acun Medya, αφού γράφονται και ξαναγράφονται οι λίστες με τους υποψήφιους «Διάσημους» και «Μαχητές» του Survivor που θα ετοιμάσουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Στα ραντεβού που γίνονται, οι υπεύθυνοι της εταιρείας κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά για να μη διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με την ημέρα αναχώρησης των παικτών και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ωστόσο, αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες προκειμένου η πρώτη φουρνιά των παικτών να αναχωρήσει στις 15 ή στις 16 Δεκεμβρίου και όχι στις 20 που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Αυτό βεβαίως μόνο τυχαίο δεν είναι. Διότι μπορεί να έχει ακουστεί ότι η πρεμιέρα θα είναι στις 27 Δεκεμβρίου, αλλά ο στόχος είναι να γίνει νωρίτερα.

Η παραγωγή αυτή τη στιγμή έχει καταλήξει σε 40 άτομα και τα περισσότερα από αυτά έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πέρασαν τα ψυχολογικά τεστ, έκαναν το εμβόλιο για τον Covid και ενημερώθηκαν να θέσουν στη διάθεση της παραγωγής το διαβατήριό τους και αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα δεν έχουν υπογραφεί ακόμα τα συμβόλαια με τους παίκτες. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η τελική επιλογή. Και για να γίνει αυτό θα έρθει ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί από την Τουρκία στην Ελλάδα, για να δει τα βιογραφικά και τα βίντεο των υποψήφιων παικτών και να επιλέξει αυτούς που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πάντως, κάποιοι από τους Διάσημους έχουν πάρει αντίγραφα των συμβολαίων και τα έχουν δώσει στον δικηγόρο τους για να τα επεξεργαστούν. Και επειδή υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και για το θα γίνει σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να έχουμε εκπλήξεις και κάποιοι που είπαν αρχικά «ναι» να πουν τελικά«όχι».

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !