Δυνατά spoilers για τη «Γη της Ελιάς»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Με καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η σειρά "Η Γη της Ελιάς" στο ΜΕGA και ο "Τηλεθεατής" αποκαλύπτει όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

H Αθηνά πουλά τα πάντα και εγκαταλείπει την Αρεόπολη

Το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και το φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές των άμεσα εμπλεκόμενων σ’ αυτή την ιστορία. Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη και πηγαίνει στο Σούνιο. Ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του. Η Αθηνά παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και να αποχωρήσει από τη Μάνη. Του το ανακοινώνει πριν προλάβει να την εμποδίσει η μητέρα της.

Η Μυρτάλη ξανά σε κίνδυνο

Ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος λαμβάνουν κι άλλο εξώδικο από τη Μυρτάλη και έρχονται σε μεγάλη ρήξη μεταξύ τους. Ο Στέφανος ενημερώνει τον πατέρα του πως μπήκε εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης, γεγονός που εξοργίζει πολύ όλη την οικογένεια. Η Αρετή επιτίθεται στη Μυρτάλη για την υποθήκευση των χωραφιών, ενώ η Βασιλική επικοινωνεί με τον Στέφανο. Παράλληλα, εκείνη κι ο Φίλιππος αγοράζουν μωρουδιακά κι ανυπομονούν να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή στην πρωτεύουσα. Ο Μάνος βγαίνει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη, με την πρώτη να τον φλερτάρει έντονα. Τελικά, αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν κάνει πίσω. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να τη συνοδεύσει στην Αθήνα, ενώ παράλληλα οι φαντασιώσεις του Αλέξη ότι σκοτώνει τη Μυρτάλη γίνονται όλο και πιο συχνές.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !