Γιώργος Λιάγκας για Κοκλώνη: Υπάρχουν πληρωμένα site που γράφουν ότι...

6



Για τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου και συγκεκριμένα του J2US που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, συζήτησαν στον “αέρα” ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής.

Είναι το 1984 όπου δείχνει ένα δυστοπικό μέλλον όπου κυριαρχεί ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τα media , το οποίο το έχω στο μυαλό μου κάθε Κυριακή για αυτό το σύστημα προκειμένου να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, εσύ πρέπει να θυμάσαι ότι το 5 είναι μεγαλύτερο από το 1, το σύστημα προσπαθεί να σε πείσει ότι είναι διαφορετικά, ξεκίνησε τη συζήτηση ο Βαγγέλης Περρής με τον Λιάγκα να απαντά...

Λιάγκας: Δεν κατάλαβα τίποτα  απ' όσα είπες αλλά τέλος πάντων.

Περρής:  Πάμε να δούμε τα νούμερα του Σαββατοκύριακου και θα σου πω.

Λοιπόν εδώ είναι το Σάββατο όπου βλέπουμε ότι ο ΑΝΤ1 κάνει 13,5 με τον  Σεφερλή μία παράσταση που πήγε πάρα πολύ καλά και πολύς κόσμος. Η επανάληψη των κάνει 12,8 του Ρουκ ζουκ και από κει και πέρα έχουμε ΣΚΑΪ 11,1 με το voice έχουμε το J2US 10,8 και το Mega με 8,4.

Λιάγκας: Εσύ θα το πας προσωπικά για τον αν κάνει νούμερα ο Κοκλωνης.

Περρής :Όχι όχι. Δεν μπορώ να  καταλάβω ότι το 10,8 είναι μεγαλύτερο από το 13 από το 12.

Τεργιάκης: Έχεις δίκαιο ο Βαγγέλης...

Σκορδά: Γιατί το λες;

Λιάγκας: Γιατί υπάρχουν πληρωμένα Site που γράφουν ότι θέλουν. Εντάξει, είναι πληρωμένα site που γράφουν ότι  ο Κοκλωνης είναι πρώτος... Εντάξει, αυτά είναι γραφικά τώρα , δεν έχει σημασία...

Λιάγκας: Το show του Κοκλώνη που κάνει τηλεθέαση 10,8, έχει 280,000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι ό,τι πιο ακριβό έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Άρα, κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του, δεν του λένε κάτι να κάνει σωστά. Εγώ με χαρά να το πω και τσάμπα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ στην μεριά του Κοκλώνη. Δίκασε ο Λιάγκας. Είπε αυτό που δεν τολμούσε να πει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα με εγκεφαλικό ο Κοκλώνης και η Καινούργιου απο πάνω να τον κάνει αέρα. αχαχαχαχαχα
    Αυτό που γίνεται κάθε Κυριακή πρωί ξεπέρνα τους πάντες. Σχεδόν ένα mediaκο σύστημα να προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Κοκλώνης είναι παρουσιαστές. Αφού δεν το έχεις βρε αγάπη μου. Ασχολήσου με την εταιρεία παραγωγής. Μην κάνεις του εργαζομένους σου να ντρέπονται να πουν ότι δουλεύουν σε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε είχε δίκιο ο Λιάγκας είτε όχι, αυτές οι συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων της τηλεόρασης μόνο τρασίλα βγάζουν και θυμίζουν παλιές εποχές της κακής κίτρινης τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αστείο είναι ότι συγκεκριμένο site αποθεώνει κάθε φορά τον Κοκλώνη αποκαλώντας τον τυφώνα που σαρώνει τα πάντα με το περασμά του!!!Το Ρουκ ζουκ σε επανάληψη έκανε μεγαλύτερα νούμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι μόνο ένα το site που το κάνει. Τρασίλα που είπε κάποιος τα γεγονότα με το όνομά τους; Εγώ τα γουστάρω πολύ αυτά τα αληθινά. Κοκλώ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. Αν σου λέει κάποιος ότι είσαι τέλειος, πέταξέ τον έξω. ΞΕΚΑΘΑΡΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !