Ανατροπή: Με αυτό το πρόγραμμα θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το MEGA

Χρήστος Παναγούλης
3


«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και λατρεύτηκε από το κοινό, επιστρέφουν με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου τους την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21:00.

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των "Απαράδεκτων", το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραία κίνηση του Mega για την συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη προβολή της εμβληματικής αυτής σειράς!

    Οι ''Απαράδεκτοι'' παραμένουν μέχρι και σήμερα η καλύτερη σεναριακά και υποκριτικά κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική tv και μέσα στο Top5 των καλύτερων κωμικών σεναρίων της ιδιωτικής τηλεόρασης μαζί με ''Ντόλτσε Βίτα'', ''Εγκλήματα'', ''Δυο ξένους'' και το ημιτελές μα καταπληκτικό ''Τι ψυχή''.

    ΥΓ...Ευκαιρία για ένα συνολικό binge watch στο Youtube πριν την επαναπροβολή στο Mega!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με την επανάληψη του Δις Εξαμαρτείν φέτος το καλοκαίρι οι προσδοκίες (σε τηλεθέαση) ήταν μεγάλες, όμως τα μονοψήφια ήρθαν από την πρώτη στιγμή. Και σε παλαιότερη επανάληψη των Απαράδεκτων με αφορμή τα 20 χρόνια του MEGA πάλι μονοψήφια έκαναν, όπως και οι Τρεις Χάριτες. Είναι κακό πράγμα να παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό μας για κάτι που πριν 30 χρόνια δικαίως έκανε τεράστια επιτυχία, θεωρώντας ότι αυτό θα επαναληφθεί. Καλώς ή κακώς μόνο το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί τρανταχτή εξαίρεση του κανόνα και σκίζει με 20% στις επαναλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς δεν περιμένει να κάνει τηλεθέαση μια επετειακή προβολή για να βαφτίσει κάτι ''επιτυχία''. Οι ''Απαράδεκτοι'' είναι εμβληματική σειρά (ποιοτικά η πιο εμβληματική κωμική αυτοτελών επεισοδίων μέχρι σήμερα) με εκατομμύρια views στο youtube σε κάθε της επεισόδιο και με τις ατάκες των ηρώων της να επανέρχονται στα social καθημερινά με διάφορες αφορμές της επικαιρότητας - και αυτά ενώ δεν προβάλλεται καθόλου τηλεοπτικά εδώ και μια 20ετια μετά από απαίτηση της δημιουργού. Και με ένα χιούμορ τόσο οξυδερκές που μπροστά του ακόμα και οι σημερινές κωμικές σειρές φαντάζουν μπαγιάτικες.

    Μπράβο φυσικά στο ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' που κάνει νούμερα. Αλλά άλλο θέμα αυτό. Οι ''Απαράδεκτοι'' δεν θα προβληθούν για να κάνουν νούμερα ή για να βουλώσουν κάποια τρύπα στο πρόγραμμα. Θα προβληθούν τιμής ένεκεν για τα 30 χρόνια από την πρώτη τους προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !