H Σκληρή απάντηση του Κανάκη σε σε Γεωργιάδη για Μενδώνη: Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί…

1

«Το να συμψηφίζεις το Υπουργείο Πολιτισμού με μια τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του Δημοτικού. Λες που ζω και τι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου. Ότι είναι διαφορετικοί οι κανόνες που διέπουν την πολιτική ευθύνη, ευθιξία και βάρος κι ότι είναι τελείως στα χέρια τους από μια οποιαδήποτε εκπομπή, πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί… Είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του ανθρώπου αυτού κι η κυρία Μενδώνη κρυβόταν ενώ εμείς είμαστε εδώ, μια τηλεοπτική εκπομπή. Αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο.

Ας μας απαντήσει ο κύριος Γεωργιάδης. Εσείς που έχετε την εξουσία, πως επιτρέπετε να λειτουργούν sites πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο ανθρώπων, χωρίς κανένα έλεγχο; Εσείς το επιτρέπετε αυτό το πράγμα.»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απόλυτα λογική η απάντηση του Κανάκη. Μα τι κλόουν αυτός ο Γεωργιάδης πια.. Απίστευτο οτι έχουμε ένα τέτοιο αναπολογητικά γραφικό άτομο ως αντιπρόεδρο κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !