Μίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος»

0

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ακόμα μέσω social media μίλησε η Μίνα Αρναούτη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία όλο αυτό. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Κρίσεις πανικού παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού. Σε ένα χειρουργείο με είχε πιάσει υστερία.

Εννοείται ότι δέχομαι ακόμα bullying μέσω social. Ό,τι και να πω πρώτα περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει στον κόσμο ότι αυτή έκανε κακό στον Παντελίδη, άρα δεν έχει άποψη, δεν έχει γνώμη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη είπε στη συνέχεια: «Νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου. Από το Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο είχα φρικτούς πόνους στο πόδι. Ο κόσμος βλέπει ότι βγάζεις φωτογραφία με μαγιό και δεν μπορεί να αναλογιστεί ότι εσύ πονάς, ότι πήγες με δυσκολία εκεί να κάτσεις».

«Το δικαστήριο είναι να γίνει στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό, δεν παίρνει άλλη αναβολή. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια.

Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό για να προχωρήσει κάποιος μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί όλο αυτόν τον καιρό έχω ξοδέψει πολλά χρήματα, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο», πρόσθεσε επίσης η Μίνα Αρναούτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !