Αφροδίτη Γραμμέλη: «Συγχωρέστε με, αλλά μπροστά σε όλο αυτό, το «Big Brother» είναι αριστούργημα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


 «Αντιγράφω τον παρακάτω διάλογο, όπως ακριβώς ακούστηκε σήμερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Γιάννης Φλωρινιώτης: «Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, πώς την κατακρίνεις; Πιο πολύ με στεναχώρησε που είπε ότι θα έρθει το κυπριακό κοινό να μας γιουχάρει. Δεν τη γνωρίζω καθόλου την κυρία Πιτσούλη. Να ευχαριστεί το Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκαναν λίγο γνωστή. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια. Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Πώς κυρά μου λες τέτοια πράγματα, που είσαι μορφωμένη υποτίθεται; Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Πρέπει να ζητήσει από όλους συγγνώμη. Από εμένα δεν χρειάζεται γιατί την έχω χεσ…νη. Να σκεφτείς τι λες, μεγάλη γυναίκα είσαι».

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν ξέρω πώς χε…ν οι μύγες, δεν έχω δει καμία μύγα να χέ…ει. Για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα τίποτα. Το μόνο που είπα, όταν έμαθα το σχήμα, είναι ότι ο κύριος Φλωρινιώτης ανήκει σε άλλο χώρο, είναι αρτίστας. Αν αυτό το θεωρεί χέ…μο, τον έχ…α, τι να κάνουμε τώρα; Όχι, ποτέ δεν θα έπαιζα μαζί του. Τι να κάνω μαζί του; Κακώς κάθομαι τώρα και απαντώ στον κύριο Φλωρινιώτη».

Συγχωρέστε με, αλλά μπροστά σε όλο αυτό, το «Big Brother» είναι αριστούργημα. Καληνύχτα σας»

Αφροδίτη Γραμμέλη-protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυστυχώς το Πρωινό, όπως και η εκπομπή της Καινούργιου, θυμιζούν μαγκαζίνα με κίτρινο περιεχόμενο που ανήκουν σε περασμένες δεκαετίες. Το κακό είναι ότι ο κόσμος έχει πέσει σε αυτό το τρυπάκι, καθώς από τότε που άρχισαν τα κλάματα και τους τσακωμούς στις εκπομπές τους, ανέβηκαν και τα νούμερα τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα Αφροδίτη τώρα τι το ήθελες να εξυμνήσεις το σπίτι σου σοβαρά τώρα; Ας κατακρινεις απλά την τραγική θεματολογία των πρωιναδικων το δικαιούσαι ως τηλεκριτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφροδίτη γελάει ο κόσμος όλος. Σοβαρεψου σε παρακαλώ και κόψε τα χαζά κείμενα γιατί του χρόνου δεν θα βρίσκεις πουθενά δουλειά. Άσε που η πιάτσα σε θεωρεί γρουσουζα. Όπου πας πατώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:15. Γιατί τα υπόλοιπα πρωινά τι κάνουν; Βλέπε Μέγκα Άλφα από νωρίς το πρωί. Μη λέμε ότι θέλουμε. Όλοι τα ίδια κάνουν αφού αυτό "πουλάει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Την δουλίτσα της παιδιά προστατεύει, μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !