Ελένη Φωτοπούλου: Μιλά ανοιχτά για την παρεξήγηση με την Μενεγάκη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Η Ελένη Φωτοπούλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ανοιχτά και στην παρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά περιέγραψε και τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση.

Η Ελένη Φωτοπούλου είπε: «Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα»!

Και πρόσθεσε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα έχει να κάνει αυτό με δικούς μου κακούς χειρισμούς, με την κακή συγκυρία».

Και τόνισε: «Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε».

Και αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της, Άκη Παυλόπουλο: «Πάρα πολύ καλός άνθρωπος, με γενναιοδωρία ψυχής, υπομονετικός, χαμογελαστός ακόμα κι όταν εγώ έχω την αίσθηση ότι όλα καταρρέουν εκείνος έχει πάντα ένα χαμόγελο»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !