Εβελίνα Παπούλια: «Δε θα έπαιζα ποτέ απέναντι στην κόρη μου»...

Άρης Κατσιφής
0


Ως μια εξαίρετη μητέρα μιας ταλαντούχας νέας ηθοποιού και μουσικού, της Αφροδίτης Λιάντου, απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη ότι ως ηθοποιός δεν θα έπαιζε ποτέ απέναντι στην κόρη της σε κάποια άλλη σειρά.

«Αν έκανα και εγώ κάτι τηλεοπτικά, δεν θα μπορούσα να τη χαρώ να την καμαρώσω και θα έχανα αυτή τη σημαντική στιγμή του παιδιού μου, γιατί θα μπλέκονταν οι αγωνίες μου». Εχοντας... βγει από δύο γάμους, η Εβ. Παπούλια έχει πλέον ξεκάθαρη άποψη για τον θεσμό: «Δεν σκέφτομαι έναν τρίτο γάμο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είμαι ευτυχισμένη έτσι ακριβώς όπως είμαι», λέει και συμπληρώνει για το κεφάλαιο «έρωτας»: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, δυστυχώς. Λέω δυστυχώς γιατί πολλές φορές γίνομαι δέσμια της διάθεσης του. Για εμένα είναι ζωτικής σημασίας και η απόλυτη ισορροπία μου». Κι επειδή η πολυετής σχέση της με τον Σταύρο είναι πλέον γνωστή, η ίδια λέει: «Είναι για εμένα ο ιδανικός άνδρας. Έτσι απλά».

Κατασταλαγμένη και ώριμη, η Εβ. Παπούλια δεν αναζητεί τίποτε παραπάνω από μια θετική και όμορφη ζωή: «Η ζωή μου έχει γίνει πιο ήρεμη από επιλογή. Δεν θέλω να κυνηγάω πια τα πράγματα, θέλω να έρχονται ήρεμα και ανώδυνα. Όταν κυνηγάω κάτι, μπορεί να έρχεται, αλλά, στο τέλος υπάρχει και μια απογοήτευση, γιατί δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόμουν. Οταν, όμως, μου έρχονται χωρίς αγωνία και πίεση, έχω τη χαρά να τα ανακαλύπτω. Έτσι πια ζω τη ζωή μου. Είμαι παρατηρητής επεξεργάζομαι τα "θέλω" μου και, όταν η στιγμή είναι κατάλληλη, ξέρω πως θα έρθει το "θέλω" μου στη ζωή μου» Εχοντας κάνει έναν απολογισμό, η ηθοποιός διαπιστώνει: «Βλέπω πολύ θυμό γύρω μου και αγανάκτηση. Βλέπω, όμως και ανθρώπους πολύ ήρεμους και με αγάπη μέσα τους. Είναι μια εποχή που τα συναισθήματα είναι στην κορύφωση τους. Επιλέγω να είμαι με ανθρώπους που θα ηρεμήσουν την ψυχή μου και δεν θα την αναστατώσουν. Όταν υπάρχουν άνθρωποι επιθετικοί, απομακρύνομαι και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπει στο παιχνίδι αυτό. Θέλω ανθρώπους που δεν είναι τοξικοί, θέλω να έχω ανθρώπους γύρω μου που βλέπουν την ομορφιά της ζωής σε καθετί και δεν εστιάζουν στο άσχημο. Αυτό βοηθάει και εμένα να μη βουτάω σε πράγματα άσχημα και να μην αναλώνομαι σε αυτά»

Αν έκανε ένα rewind 10 χρόνια πριν, θα άλλαζε κάτι; «Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί έπρεπε να μάθω από τα λάθη μου, όπως φαίνεται, για να μπορέσω να βρω την ισορροπία και τη ευτυχία σε όλους τους τομείς», απάντησε ενώ εκείνο που σκέφτεται είναι μόνο το μετά. «Θα ήθελα να κάνω ένα late night show. Είναι κάτι που δεν έχω κάνει και νομίζω ότι θα μου άρεσε. Περιμένω να δω αν θα έρθει. Το όνειρο μου, όμως, είναι να έχω πολύ περισσότερο χρόνο στη φύση απ' ό,τι στην πόλη. θα ήθελα να ζω και να είναι η κύρια βάση μου στην Ερμιόνη και να πηγαινοέρχομαι Αθήνα για τις δουλειές μου. Δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί ή πότε, αλλά είναι κάτι που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στα όνειρα μου. Ολα, πιστεύω, θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε στη Real Life.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !