Όλη η αλήθεια για το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά και τις φήμες περί αποχώρησης...

Χρήστος Παναγούλης
2


Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΙ, ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, η ουδέτερη στάση που κράτησε ο Νίκος Μουτσινάς απέναντι σε όλη αυτήν την φημολογία έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά…Ποια είναι όμως η αλήθεια για το τηλεοπτικό του μέλλον; Σύμφωνα με το iciao.gr, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου λήγει το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα παραμείνει στον σταθμό τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό συμβόλαιο, που προβλέπει πολύ υψηλή ρήτρα σε περίπτωση που ο παρουσιαστής αποφασίσει να το «σπάσει» και να μετακομίσει σε άλλον σταθμό. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πάντως δεν γίνεται ολή η μέρα να μας κουνάει το δάχτυλο ο Σκαϊ για τον εμβολιασμό και ο Μουτσινάς να παρουσιάζει στο κανάλι εκπομπή ανεμβολίαστος αν ισχύουν αυτα που είπε ο Λιάγκας σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο, ειδικά μάλιστα φέτος που η εκπομπή του μουτσινά δεν σημειώνει τα περσινά νούμερα. Το star όντως θα του ταίριαζε πιο πολύ λόγω του ψυχαγωγικού προφίλ που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !