ΑΠΟΨΗ: Η Μενεγάκη της Κρήτης «προσγειώθηκε» απότομα…

Χρήστος Παναγούλης
3


Δεν το λες και πολύ γιορτινό το κλίμα εκεί στον ΣΚΑΙ, μετά τα όσα έγιναν χθες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου… Αναφέρομαι φυσικά στην συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς στο «Love It», μια συνέντευξη που μύριζε «μπαρούτι» ήδη από τα πρώτα λεπτά, με τον ηθοποιό και την παρουσιάστρια να ανταλλάσσουν φαρμακερές ατάκες όπως «πάει πολύ ρε κοριτσάκι μου να τα λες αυτά τα πράγματα» και άλλα παρόμοια. 

Για όσους δεν έχετε δει το συγκεκριμένο -εξαιρετικά άβολο- περιστατικό, μπορείτε να το δείτε εδώ:

           

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενη από τον τίτλο «Μενεγάκη της Κρήτης», ένας χαρακτηρισμός που μετά την συγκεκριμένη συνέντευξη φαντάζει τουλάχιστον αστείος.

Η διαχείριση της Μαλέσκου στο όλο θέμα δεν είναι απλά προβληματική, ούτε μπορεί να «κρυφτεί» πίσω από την τηλεοπτική της απειρία. Τέτοια λάθη θα μπορούσαν να είναι αποδεκτά από μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας που κάνει το πρώτο της δοκιμαστικό, αλλά σίγουρα όχι από μία παρουσιάστρια καθημερινής ζωντανής εκπομπής σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας. To να πετάς στον καλεσμένο σου μπηχτές και να τον αποκαλείς εμμέσως πλην σαφώς μίζερο και κομπλεξικό (επί λέξει «εσείς είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», «δεν αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω ή μάλλον θέλετε να ακούτε άλλα πράγματα») είναι τόσο φάουλ ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, πολλώ δε μάλλον σε επαγγελματικό. Ακόμα κι αν ο άλλος συμπεριφέρεται με αγένεια (που στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει), είναι προτιμότερο να βάλεις ευθέως τα όρια σου παρά να τον «τσιγκλάς» συνεχώς, προσπαθώντας να του «την πεις» σε κάθε πιθανή ευκαιρία. 

Αν ένα πράγμα ξεχώρισε την Ελένη Μενεγάκη και την έκανε αυτή που είναι σήμερα, είναι η ικανότητα της να «ξεκλειδώνει» αυτόν που κάθεται απέναντι της και να συζητάει μαζί του λες και γνωρίζονται χρόνια. Η συγκεκριμένη συνέντευξη αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου, όσο κι αν προσπάθησε να «ξεπατικώσει» κινήσεις, νάζια και ακκισμούς, δεν κατάφερε ούτε και θα καταφέρει ποτέ να γίνει η νέα Μενεγάκη.

ΥΓ. Και ο Τάσος Χαλκιάς από την άλλη είναι απροκάλυπτα αγενής στην συγκεκριμένη συνέντευξη. Κατανοητός ο εκνευρισμός του, όχι όμως και οι ειρωνικές, απαξιωτικές εκφράσεις όπως «κούκλα μου», «ματάκια μου», «μωρό μου», που δείχνουν πλήρη ασέβεια και αγγίζουν τα όρια του σεξιστικού. Στην τελική, αν θεωρείς ότι ο χρόνος δεν φτάνει για αυτά που θέλεις να πεις, ζητάς συγγνώμη και αποχωρείς ευγενικά. Δεν πουλάς τσαμπουκά στην παρουσιάστρια, που αν μη τι άλλο δεν είναι υπεύθυνη για την σκαλέτα και την ροή της εκπομπής. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Η Ιωάννα για μένα το έχασε που του είπε μάλλον είστε πληγωμένος από το παρελθόν. Ότι τι ? Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις την ψυχολογία ενός ανθρώπου; Από την άλλη τα κοριτσάκι μου τα μωρό μου κτλ είναι τουλάχιστον χυδαία. Για μένα ήταν φάουλ εξαρχής και οι δύο. Ο κύριος Χαλκιάς το ξεκίνησε αλλά η Ιωάννα το έχασε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα η συγκεκριμένη παρουσιαστρια μου βγάζει μια ψευτιά. Από την μία κάνει ότι μπορεί για να μοιάσει στην Ελένη (και σε επίπεδο εμφάνισης και σε ναζιαρικη συμπεριφορά και σε αφέλεια) και από την άλλη θέλει να δείξει ότι είναι πιο μορφωμένη από το πρωτότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγενέστατη και προσβλητική. Αν είναι δυνατόν να συμπέρανε ότι ο Χαλκιάς έχει πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν...έτσι από μόνη της. Καλά της τα πε. Δεν καταλάβαινε κανείς τι έλεγε. Αυτό ήταν σαν πολύ κακό δοκιμαστικό πρωτοεμφανιζόμενης ρεπορτερ. Αντε, τελευταία της χρονιά στο γυαλί. Να ξεκουραστεί από του χρόνου, να ξεκουραστούν και τα αυτάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !