Η εκδίκηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά από 9 χρόνια;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

 


«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λέει ο σοφός λαός μας και αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της  Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μπορεί πριν περίπου 10 χρόνια , η Φαίη να πήρε τη θέση της Σταματίνας στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ωστόσο ενδέχεται να  έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να συμβεί το ακριβώς αντίθετο.  Οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για μία μεταγραφή-βόμβα που θέλει να κάνει ο ΑΝΤ1 και να ανατρέψει το τηλεοπτικό σκηνικό. Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Θοδωρής Κυριακού προσέγγισε τη Σταματίνα εκφράζοντάς της την επιθυμία να αναλάβει την πρωινή ζώνη στη θέση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια δεσμευόταν με ισχυρό συμβόλαιο με τον ALPHA και έτσι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούνε στο άμεσο μέλλον για τη σεζόν 2022-2023. Ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 φαίνεται, όμως, πως το τελευταίο διάστημα μιλά αρκετά συχνά με τη Σταματίνα για να «κρατά» ζεστό το έδαφος της μετακίνησης.

Η αντίδραση της Φαίης

Η Φαίη έχοντας διαβάσει όλα αυτά τα ρεπορτάζ, βρίσκεται σε ένα διαρκές άγχος καθώς αφενός δεν θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1 και αφετέρου να αποχωριστεί την πρωινή ζώνη. Ακόμα, και αν το κανάλι της προτείνει κάποια συνεργασία σε άλλη ζώνη, εκείνη δηλώνει φανατικά πως δεν θέλει με τίποτα να εγκαταλείψει το πρωινό.

Η τελευταία της χρονιά στον ALPHA

Όσο για τις σχέσεις της Σταματίνας με τον ALPHA, εδώ και αρκετούς μήνες είναι στον «πάγο», καθώς υπήρξε μία «ρήξη» όσον αφορά τη διάρκεια του «Happy Day». Η μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου στον σταθμό και η απαίτησή της να ξεκινά στις 10.00, σήμαινε αυτομάτως τη μείωση της εκπομπής της Σταματίνας κατά μία ολόκληρη ώρα. Παρά τις διαφωνίες της, ο ALPHA φάνηκε να δίνει προτεραιότητα στο νέο του απόκτημα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει στους στενούς της συνεργάτες πως αυτή η σεζόν είναι η τελευταία της στον ALPHA. 

Από πανελίστρια της Φαίης παρουσιάστρια ανταγωνιστικής εκπομπής 

Η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2006. Τότε η Φαίη Σκορδά παρουσίαζε στο Alter  το «Πολύ μπλα μπλα», ενώ η Σταματίνα συμμετείχε στο πάνελ. Ήταν δύο πολύ καλές φίλες και η σχέση τους συνεχίστηκε  όταν η Φαίη αποχώρησε από το κανάλι το 2010 για να μετακομίσει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του Mega.  Δύο χρόνια αργότερα, η μοίρα τις ήθελε να βρεθούν απέναντι, με την Σταματίνα να αναλαμβάνει με επιτυχία  την εκπομπή «Fthistv».

Η μεταγραφή της Φαίης στον ΑΝΤ1 που «τερμάτισε» τη φιλία

 Το κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να έμεινε ευχαριστημένο από την πορεία της Σταματίνας, αλλά ο τότε διευθυντής προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, έκανε την κίνηση-ματ και «έκλεψε» τον Αύγουστο του 2013 το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά. Αυτή η μετακίνηση προκάλεσε μεγάλο άγχος στη Σταματίνα και κυρίως στενοχώρια που η καλή της Φαίη δεν την ενημέρωσε για τις κινήσεις της. Για δύο ολόκληρους μήνες η Σταματίνα περίμενε από τον ΑΝΤ1 να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία τους, καθώς εκείνη όταν έκλεισε τη σεζόν, έμεινε με τη διαβεβαίωση πως από Σεπτέμβριο θα είναι στη θέση της. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το κανάλι θα την αξιοποιήσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Έτσι, βρέθηκε για αρκετούς μήνες εκτός τηλεόρασης, με τις σχέσεις με την Φαίη να «παγώνουν».

Πηγή: Περιοδικο «Εγώ»

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν η Σταματίνα πάει στον Ant1 δεν πρόκειται να σταύρωση νούμερο..... Ας κάτσει εκεί που έχει χτίσει κοινό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, μάλλον για τη θέση του Παπαδάκη θέλουν τη Σταματίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να θέλουν να πάρουν την Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1 δεν είναι κακό, κακό είναι η αχαριστία που φαίνεται να δείχνουν προς τον Λιάγκα που ουσιαστικά αυτός έσωσε το "Πρωινό" που παρέπαιε με τη Σκορδά μόνη της στο τιμόνι. Έργο Λιάγκα είναι το ότι παλεύει στα ίσια με την Καινούργιου, κάτι που ουδείς γνωρίζει αν θα το καταφέρει η Σταματίνα (αν τελικά πάει ΑΝΤ1) από τη νέα σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμφιβάλλω αν ισχύουν όλα αυτά τα μηθευματα
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν σκέφτεται κανείς το αυτονόητο ότι...θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι το πρόγραμμα: 6-8 Παπαδάκης, 8-10:30 Σταματίνα....10:30-13 Το πρωινό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "εγώ" που τα γράφει αυτά ποιανού είναι;
    Πάντως δεν μπορώ να πάρω και στα σοβαρά ένα άρθρο που γράφει ότι το fthis tv πήγαινε καλά όταν όπου το έβαλαν έκανε χάλια νούμερα.
    Του άλλαξαν 3 ζώνες μπας και το σώσουν! Στις 9 το βράδυ, στις 5 το απόγευμα και τελικά κατέληξε το πρωί. Κι όλος που ήθελαν να το σώσουν ήταν για το brand του ομότιτλου site του Ομίλου.
    Επειδή πέρασαν τόσα χρόνια τι νομίζει το "εγώ"; ότι έχουμε πάθει αμνησία;
    Η Σταματίνα άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από το άνευρο fthis tv και το βρήκε μετά στον alpha.
    Ο Λάτσιος έπρεπε να κόψει την εκπομπή αυτή, δεν τράβαγε με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !