Σάρωσαν οι Ράδιο Αρβύλα με 34,1%, κλείνοντας τα στόματα στα τρολ σχόλια των social media

5


Τι κι αν τα διάφορα ανώνυμα τρολ στα social media συνεχίζουν την άνανδρη επίθεση στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα (παρουσιαστές και συντελεστές)  οι τηλεθεατές δείχνουν ότι όχι μόνο τους στηρίζουν, αλλά έκατσαν να παρακολουθήσουν μια εντελώς διαφορετικοί εκπομπή που έθιξε ζητήματα και προβληματισμούς. 

Και το 34,1% που χτύπησε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα δείχνει ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν πρέπει να κοπεί, αλλά πρέπει να συνεχίσει κανονικά.

 Απο πότε άλλωστε κρίνετε ένοχος κάποιος που είναι συνεργάτης η ακόμα και φίλος ;

Αναλυτικά

20:00:00 - 20:14:59 25,7
20:15:00 - 20:29:59 31,5
20:30:00 - 20:44:59 34,1
20:45:00 - 20:59:59 29,4
       ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ        30,2

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα τρολ είναι πολιτικά κατευθυνόμενα. Θέλουν να σταματήσει η μοναδική σατιρική εκπομπή της ελληνικής tv. Η μόνη εκπομπή που κάνει αντιπολίτευση έστω και light. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλοί, τους χρησιμοποίησαν και τώρα που και δεν τους χρειάζονται πια αλλά και που είναι απειλή γι’ αυτούς, ζητούν το κόψιμο των ράδιο αρβύλα. Ξαμόλησαν τον πολιτικό στρατό τους για να μην υπάρχει αντίλογος, κριτική και διαφορετική άποψη. Αυτήν είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τω μεταξυ, αν μιλάμε για φίλους, ξέρουμε τους πολύ κοντινούς φίλους Λιγνάδη και Φιλιππίδη, ηθοποιοί όλοι. Αυτό σημαίνει ότι ήξεραν; Οι ''φίλοι'' δεν γνωρίζουν συνήθως τέτοιες καταστάσεις γιατί δεν είναι φανερές. Ας κουλάρουν λίγο. Το ράδιο αρβύλα είναι από τις καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουμε δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάμε επίσης πόση λάσπη και διασυρμό είχε υποστεί και ο Μαρκουλάκης τότε ως φίλος του Λιγνάδη. Είναι γενικότερο το φαινόμενο της ανθρωποφαγίας στα social.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έγραψα και σε μια άλλη ανάρτηση το γράφω κι εδώ γιατί δεν την είχα δει. Το 30 αποδεικνύει πολλά. Κόντρα σε κάθε πολιτικό τρολ λογαριασμό του Τουίτερ. Και στον Σκάι που έβαλε την πασιονάρια Ιωάννα μαλεσκου να κατακρίνει την εκπομπή ότι γνώριζαν (αλήθεια με ποια στοιχεία το είπε? ) και έδωσε δίκιο και στο σουργελο το Γεωργιάδη για τη Μενδωνη. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους λέω εγώ που διέρρευσαν οι ίδιοι πορνογραφικού υλικού από το big brother. Εκεί δεν την είδα ευαισθητοποιημένη τη Μαλεσκου. Οι δύο παίκτες δεν είναι θύματα ? Τελικά το 4% δεν είναι τυχαίο φίλοι μου. Ούτε το τριάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ βγήκε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ζήτησε να ζητήσουν συγνώμη οι ''Αρβύλα'' απο την Μενδώνη...! (Ντοινγκ!) Πως να μην πάρουν γραμμή οι χρήστες του διαδικτύου με ανάλογο πολιτικό πρόσημο και να αρχίσουν να βαράνε. Το σύνθημα δόθηκε από πολύ ψηλά.

    Είναι φοβερό πόση αλλεργία υπάρχει στη σάτιρα στις μέρες μας. ΜΙΑ(!) σατιρική εκπομπή έχει όλη κι όλη η τηλεόραση και ακόμη κι αυτή ενοχλεί. Σε μια εποχή μάλιστα που κάθε άλλη άποψη πέραν της κυβερνητικής θάβεται συστηματικά.

    Ας ανασυνταχθούν οι ''Αρβύλα'' κι ας επανέλθουν όταν είναι έτοιμοι. Αυτό που έπρεπε να κάνουν το έκαναν. Απομάκρυναν τον άνθρωπο που είχε την αχαρακτήριστη αυτή συμπεριφορά. Πήραν θέση στο πλευρό της κοπέλας και του κάθε θύματος. Ας σταματήσει όμως τώρα το κυνήγι μαγισσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !