Ανατροπή: Στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο «Εκατομμυριούχος»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Νέα δεδομένα με το «θρίλερ» με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται κοντά στο να πάρει μία σημαντική απόφαση για τον προγραμματισμού του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Σύμφωνα με τη «Real Life» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, η σκέψη του καναλιού είναι να ξεκινήσει αμέσως μόλις ρίξει αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και το «Βινύλιο». Το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη ορίζει πως θα ολοκληρωθούν οι δύο εκπομπές στις 15 Απριλίου, αφήνοντας «τρύπα» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τις καθημερινές στο slot 20.00-21..00. Τη θέση αυτή εξετάζεται να πάρει ο «Εκατομμυριούχος». 


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τόσο νωρίς θα τελειώσουν οι εκπομπές του Κανάκη?Τελη Μαϊου δεν τελειώνουν συνήθως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποκλίνομαι στον Κανάκη και τα συμβόλαια που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 Απριλίου τελειώνουν οι ''Αρβύλα''???

    5 μήνες σεζόν δηλαδη από μέσα Νοεμβρίου μέχρι μέσα Απριλίου.

    Αχχχ πόσο τους ζηλεύω! Έχουν μείνει μονοπώλιο μιας και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο σε σατιρική εκπομπή στην ελληνική tv και κάνουν ότι και όπως το γουστάρουν! Αν και προσωπικά ανήκω σε αυτούς που τους έχουν βαρεθεί εδώ και χρόνια, δεν μπορώ να μην τους παραδεχτώ! Ονειρικά deal κλείνει ο Κανάκης!

    Όσο για τον ''Εκατομμυριούχο'', δηλαδή σύμφωνα με το δημοσίευμα της ''Real'' θα βγει μετά την εβδομάδα του Πάσχα στις 25 Απριλίου? Αργούτσικα αλλά και το ανανεωμένο ''Ρουκ Ζουκ'' είχε βγει στο τέλος της σεζόν το 2017 και τελικά πέτυχε. Ποτέ δεν ξέρεις. Και καλύτερα ίσως για να μην συμπέσουν με το ''Ελλαδα έχεις ταλέντο'' και πάθουμε OVERDOSE Αρναούτογλου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντύπωση μου κάνει ότι θα τελειώσει τόσο νωρίς. Πάντα έτσι υπογράφουν αλλά πάντα υπάρχει παράταση γιατί το δέχονται. Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει παράταση, αν δεν υπάρξει όμως τότε ίσως να έχουν συμφωνήσει όσο απίστευτο κι αν ακούγεται να πάνε σε άλλο κανάλι του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !