Πρωτιά για τη «Φάρμα»! Με 10 μονάδες διαφορά από το «Just the two of us... Δείτε αναλυτικά ανά 15' λεπτά στο δυναμικό κοινό 18-54

Κωνσταντίνος Κότσαρης
20


 Με πολύ δυνατά νούμερα τηλεθέασης ξεκίνησε η «Φάρμα» το ΑΝΤ1. Δυνατή αρχή που μπόρεσε να εξαφανίσει το ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,5%, αφήνοντας πίσω πάνω από 10 μονάδες το «Just the two of us» του ALPHA. Εντύπωση προκάλεσε η μονοψήφια επίδοση του «The Voice of Greece». 

Συγκεκριμένα: 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Η Φάρμα – 22,5%

J2US – 12,3%

Σπίτι με το Mega – 12,1%

The Voice – 9,8%

Κρίσιμες στιγμές – 5%

Ζακέτα να πάρεις – 4,4%

Καρτ Ποστάλ – 4,4%

Δείτε αναλυτικά ανά 15' λεπτά στο δυναμικό κοινό 18-54:



Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυνατή η φάρμα. Ειναι βεβαια πραγματικό ριάλιτι. Χθες εγινε χαμός απο το τίποτα, που και να ερθουν σοβαρά θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελαω με κατι αλλα sites που εγραφαν χτες "θα ζοριστει η πρεμιερα της Φαρμας απεναντι στον τυφωνα Κοκλωνη" χαχαχα..
    Τις καθημερινες οτι θα πιεστει απο τον Σασμο, ναι κατανοητο, αλλα σιγα τον τυφωνα Κοκλωνη (εχει βαλει ενα σκασμο χρηματα για μια πολυ ακριβη παραγωγη που κανει μονο 12-13% μονο και μονο να ικανοποιησει το ψωνιο του να γινει παρουσιαστης)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά ήταν πρώτο το j2us στις ηλικίες 80-100 μετάξι 21.00-21.15🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατο τελικά , δεν το περιμενα. Ο ΑΝΤ1 εχει ενα μοναδικο τροπο να τρωει τα προτζεκτ του. Μάλλον ξεκινησαν να βάζουν μυαλό και να φτιάχνουν σωστα ριάλιτι. Το χθεσινο ηταν ριάλιτι που θυμιζε καλέ εποχές. Το κάστ έξυπνο, αλλα παρόμοιο με αυτο του περσινου BIG BROTHER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το The voice δεν υπάρχει πλέον. Το MEGA πρεπει να σταματήσει το XFACTOR αν δεν θέλει να χάσει τζάμπα ενα πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό μοντάζ ,καλή εικόνα ,εξαιρετική παραγωγή .Ο Αντ1 βλέπουμε να κερδίζει το στοίχημα ,μένει να δούμε τι θα κάνει στο καθημερινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μισάωρο άντεξα φάρμα. Μεγάλο το δίλημμα φέτος για τους τηλεθεατές για το ποιο είναι το πιο σκουπίδι πρόγραμμα του Σαββατόβραδου , το just ή η φάρμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μια σεζόν καθολικής επικράτησης της μυθοπλασίας το 23% της Φάρμας δείχνει ότι στον καθημερινό στίβο θα σταθεί με ένα 12% τουλάχιστον. Σίγουρα στο σημερινό επεισόδιο θα υπάρξει πτώση με νούμερα κάτω του 20%, όπως είχε γίνει και τον Μάρτιο που από το 28% της πρεμιέρας έπεσε στα 20αρια και μετά στα 17αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμενα το σχόλιο σου Αχιλέα μου 10:51 π.μ. πως και πως. Ταργικός όπως πάντα για προγραμμα του ΑΝΤ1. Πανε να δεις Συμπέθερους αχαχαχαχαχα
    Ε ρε και ριξει η ΦΑΡΜΑ τον Σασμό και τη Ελιά, θα γινει πραγματικά χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΦΑΡΜΑ χθες ειχε φουλ ανταγωνισμό σε όλα τα κανάλια. Πολλά μπραβο στην παραγωγη του ΑΝΤ1 . Σημερα θα έχει ενδιαφερον με τη γη της ελιας απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω πιστευω οτι θα κανει17αρια τς καθημερινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δευτέρα με πεμπτη 21.00-22.15 και παρασκευες 21,30 για δυόμιση ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πάλι θα κάνω τη διαφορά και θα πω ενα ΜΠΡΑΒΟ στον Γιώργο τον Αλκαίο! Από τις λίγες φορές που το ''Σπιτι με το Mega'' κανει πάνω απο 10% και είχε και δυνατό ανταγωνισμό.

    Χθες όσοι είδαμε τον Αλκαίο θυμηθήκαμε γιατί η δεκαετία του '90 ήταν τόσο μα τόσο καλύτερη από τις σημερινές εποχές. Όχι γιατί είχαμε περισσότερα λεφτά αλλά γιατί υπήρχε έμπνευση και αυθεντικότητα. Από το τραγούδι μέχρι την τηλεόραση. Μπράβο σε αυτόν που είχε την ιδέα να τον καλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ημέρες και ώρες προβολής της Φάρμας με βάση το site του Αντ1:

    - Δευτέρα - Πέμπτη 21:00
    - Παρασκευή 21:30 (3ωρο επ με αποχώρηση)
    - Σάββατο και Κυριακή 22:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Αλκαίος είχε αποφασίσει να ξανατραγουδήσει.δεν τον κάλεσε το Μέγκα .αυτός το αποφάσισε .Η φάρμα πάλι ψεύτικη κατασκευη κακή παραγωγή αλλά καλό κάστινγκ.θα πάει καλύτερα από πέρσι αλλά όχι σπουδαία γιατι πάλι φάνηκε πως η παραγωγή δεν ξέρει να κάνει αυτήν την δουλεια.το τζαστ δεν αξίζει καν τον σχολιασμό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολλά μπράβο στην παραγωγή της φάρμας. Ωραίο καστ και δυνατό μοντάζ. Όντως θύμισε καλές εποχές τρασίλας. Εγώ πιστεύω η φάρμα πρέπει να παίζει και Σάββατο. Καθημερινές θα τα βρει σκούρα με το σασμο αλλά αν καταφέρει και κάνει γύρω στο 12-14 θα ναι άθλος. Και το σημερινό τρέιλερ είχε χοντρό μαναφούκι με την Ηλιάδη. Θα δώσει πολλά στο ριάλιτι αν δεν φύγει λόγω του μπαμπά της. Επίσης κρίμα που φεύγει ο Γαρδέλης. Φάνηκε ότι μπήκε μιλημενος από την παραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Aνώνυμος 11:31 Η φαρμα θα παιζει Δευτερα με Παρασκευη το ΣΚ θα ειναι επαναληψη και φανταζομαι μονο για αυτη την εβδομαδα μετα θα βαλει καμια ξενη ταινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10.54 για εμένα μιλάς; Δεν έχω γράψει σχόλιο σήμερα εξυπνάκια, μόλις τώρα μπήκα. Επίσης έχω γράψει ξεκάθαρα πως τα Σάββατα βλέπω πάντα ΕΡΤ1 και δεν το αλλάζω για τίποτα. Τώρα τι συμπέθερους τσαμπουνάς εσύ δεν καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς με την πάρτη μου και μου απευθύνεις έτσι άσχετα τον λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η χθεσινή βραδιά ήταν με διαφορά η βραδια του Γιώργου Αλκαίου.Ενα εξαιρετικο σπίτι με το mega που φάνηκε και από το γεγονός πως ήταν πρώτο στις τάσεις στο twitter σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.Χωρις Κοκλωνικα give away και τέτοια.
    Μαζί με τις σειρές της ΕΡΤ ξεχώρισαν εχθές.
    Κάτι φάρμες και κάτι show του Κοκλωνη ειναι ευτελή προϊόντα που ξεπερνούν το όριο του trash.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !