1η Απριλίου θα βγει το «The Masked singer»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του νέου του προγράμματος ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι έχει επενδύσει στα ριάλιτι και στα talent shows γι’ αυτό και στο δεύτερο μισό της σεζόν θα δούμε εκτός από το Survivor και το The Masked Singer.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο project ήταν να βγει στον αέρα πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα, τότε είχαν γίνει και επαφές με κάποιους καλλιτέχνες προκειμένου να συμμετέχουν στο πρωτότυπο σόου που θέλει τους τραγουδιστές να εμφανίζονται με μία στολή και να αποκαλύπτουν το πρόσωπό τους μόνο όταν χάνουν και αποχωρούν από το παιχνίδι.

Τελικά το παιχνίδι δεν βγήκε τότε στον αέρα παρόλο που είχαν συμφωνήσει ο Σάκης Ρουβάς για την παρουσίαση και ο Νίκος Μουτσινάς για την κριτική επιτροπή.

Το επόμενο ραντεβού με το φιλόδοξο project δόθηκε πέρυσι αλλά και πάλι δεν προχώρησε. Ο ΣΚΑΪ το δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν έμεινε μόνο με το Survivor και όχι άδικα, αφού με τις «8 λέξεις» και το ριαλιτι επιβίωσης δεν υπήρχε χώρος για κάτι άλλο.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από την στιγμή που δεν υπάρχει καθημερινό σίριαλ στην prime ζώνη υπάρχει κενό στο πρόγραμμα που μπορεί να καλυφθεί με το The Masked singer.

Όπως μαθαίνω ο ΣΚΑΪ έχει δώσει εντολή στην εταιρεία παραγωγής που το έχει αναλάβει να το «τρέξει», ώστε να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Απριλίου. Το κανάλι θεωρεί ότι αυτή η μέρα, που είναι συνδυασμένη με φάρσες, ταιριάζει πολύ για να ξεκινήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό που έχει δυσκολέψει την ομάδα που το έχει αναλάβει είναι η επιλογή των παικτών. Μάλιστα, η αρχική σκέψη ήταν τα γυρίσματα να γίνουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία για να μην γνωρίζει κανείς ποιοι είναι οι παίκτες.

Ωστόσο, από τις πρώτες επαφές διαπίστωσαν ότι δεν ήταν πολλοί εκείνοι οι καλλιτέχνες που ήταν διατεθειμένοι να μετακομίσουν για εβδομάδες σε μια ξένη χώρα και να αφήσουν τις δουλειές τους εδώ. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές δυσκολίες, οδήγησαν τελικά τους υπεύθυνους να αλλάξουν γνώμη και να δώσουν το πράσινο φως ώστε τα γυρίσματα να γίνουν στην Ελλάδα.

Έτσι, η επιλογή των παικτών θα γίνει πια με άλλα κριτήρια και θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !