«Σκοτεινή Θάλασσα»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας σειράς του MEGA

Χρήστος Παναγούλης
41


Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας αστυνομικής σειράς του Mega με τίτλο «Σκοτεινή Θάλασσα». Το αστυνομικό δράμα σε σενάριο Ζαχαρία Μαυροειδή, Σπύρου Κρίμπαλη και Κωστή Σαμαρά και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, έρχεται να ενισχύσει το πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. 


Η υπόθεση

Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μεσολόγγι, όταν πληροφορείται τον θάνατο του πατέρα του. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του 2 χρόνια πριν. Τότε, όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν ο ένοχος και όλοι ήταν εναντίον του. Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.


Οι πρωταγωνιστές

Στη νέα αστυνομική σειρά του MEGA που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Έλενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος. Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Δημοσίευση σχολίου

41Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το mega συνεχίζει να επενδύει σε ακριβές παραγωγές υψηλού επιπέδου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το συμπέρασμα βγήκε ε; Αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ναι, όποιος γνωρίζει αυτό συμπεραίνει.

      Διαγραφή
    3. Εσύ που χαχανίζεις τι συμπέρασμα βγάζεις δηλαδή;

      Διαγραφή
  2. Mega και ποιότητα πάνε μαζί σε αντίθεση με τους άλλους σταθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος πέρα από το Σασμος και τις Άγριες Μέλισσες όλα τα άλλα σαν παραγωγές είναι άθλιες. Καμία αξιόλογη. Ειδικά οι παραγωγές του Mega. Έτσι είναι όταν θέλεις να κάνεις πολλές παραγωγές, ρίχνεις το κόστος σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μην τρελαθούμε. Είναι άθλια παραγωγή το Καρτ Ποστάλ;

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο το Καρτ Ποστάλ, αλλά και τα Κομάντα στο mega μόνο άθλια παραγωγή δεν το λες. Για να μην πούμε για τη σειρά του Παπακαλιάτη που έρχεται στο β' μισό. Μάλλον κάποιοι θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις εδώ στα σχόλια.

      Διαγραφή
    3. Ειδικα το Κομαντα ειναι τραγικά άθλια σειρά σε όλα τα επίπεδα. Ειδες εσυ την σειρά του Παπακαλιάτη; Εντυπώσης μάλλον εσυ θέλεις να δημιουργησεις.

      Διαγραφή
    4. Εντυπώσεις θέλει να δημιουργήσει το tvnea που μας έχει ενημερώσει ουκ ολίγες φορές για το κόστος παραγωγής της σειράς του Παπακαλιάτη; Πες το μας κι αυτό!

      Διαγραφή
    5. Μιλούσες για ακριβές παραγωγές. Είναι άθλια παραγωγή τα Κομάντα;

      Διαγραφή
    6. https://www.tvnea.com/2021/11/blog-post_05.html?m=1

      Πάρε εδώ να διαβάσεις να δεις ποιος είναι αυτός που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις...

      Διαγραφή
    7. https://www.tvnea.com/2021/11/blog-post_05.html?m=1

      11.14 και 11.32 Πάρε εδώ να διαβάσεις να δεις ποιος είναι αυτός που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις...

      Διαγραφή
    8. Ας δούμε πρώτα και μετά να μιλήσουμε για ποιότητα. Τι ακριβό δεν σημαίνει και ποιοτικό. Πολλά τα παραδείγματα.

      Διαγραφή
    9. Συμφωνώ για το θέμα της ποιότητας, αλλά η συζήτηση ανοίχτηκε για το θέμα της παραγωγής.

      Διαγραφή
    10. 3.24 έτσι είναι, αλλά η συζήτηση ξεκίνησε από κάποιον που έγραψε για άθλιες παραγωγές μόνο και μόνο για να απαξιώσει.

      Διαγραφή
  4. Όσο για τη σειρά ποιοι ειναι όλοι αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις τη Μπαζάκα; Δεν ξέρεις την Κουλίεβα και τον Λεμπεσόπουλο; Όλοι αυτοί που αναγράφονται ότι συμμετέχουν είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί που προέρχονται από το θέατρο. Το πρόβλημα σας ποιο ακριβώς είναι είπαμε;

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρεις τη Μπαζάκα; Δεν ξέρεις την Κουλίεβα και τον Λεμπεσόπουλο; Όλοι αυτοί που αναγράφονται ότι συμμετέχουν είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί που προέρχονται από το θέατρο. Το πρόβλημα σας ποιο ακριβώς είπαμε ότι είναι;

      Διαγραφή
    3. Ούτε εγώ τους ξέρω. Μου φαίνονται πολύ πρόχειροι τύπου Ελίας από Instagram.

      Διαγραφή
    4. Ό,τι να 'ναι λέτε. Έγραψα και πιο πάνω όρο είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί προερχόμενοι από το θέατρο. Επειδή δεν τους ξέρεις εσύ δεν σημαίνει ότι είναι από το Instagram.

      Διαγραφή
    5. Ότι εσύ 3.23 θες να μας πείσεις ότι είσαι διαφορετικό τρολ από τον 11.33...

      Διαγραφή
  5. Δεν με έχει εντυπωσιάσει κάποια σειρά του Mega μέχρι στιγμής. Μετριότητες στα επίπεδα της γενικότερης μετριότητας της εποχής.

    Σίγουρα Θεμις Μπαζακα και Άρης Λεμπεσόπουλος είναι καταπληκτικοί ηθοποιοί αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά καθώς πολλοί καλοί ηθοποιοί εμφανίζονται σε μετριότητες πλέον.

    Θα δουμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ξινίζουν τώρα οι ηθοποιοί επειδή δεν τους ξέρετε τάχα; Ενώ τους νέους ηθοποιούς των Μελισσών τους ξέρατε και πριν την προβολή τους ε; Κλασική περίπτωση αποτυχημένης προσπάθειας να υποβαθμίσουν κάποιοι μια σειρά μόνο και μόνο επειδή θα προβληθεί στο mega. Τώρα θα σας μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αυτό θα πρέπει να το αναλογιστής εσύ γιατί θα παίζει η σειρά στο mega κι ως γνωστόν όλα είναι τέλεια. Τραγικό.
      Ανέφερες Μέλισσες. Δεν γνώριζες ηθοποιούς από τον πρώτο δεύτερο η τρίτο κύκλο η δεν είχε γνωστούς; Αχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ ισχυρίζεσαι ότι σε αυτή εδώ τη σειρά δεν υπάρχει και καλά κανένας γνωστός ηθοποιός και αυτό πας μάταια να το προβάλλεις σαν μειονέκτημα, νομίζοντας ότι έτσι πετυχαίνεις να τη μειώσεις.... Πόσο κόμπλεξ... Αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Εγώ είπα απλά πως λες κάτι παραγωγή επιπέδου όταν δεν το έχει δει κανείς. Ότι παίζει το Mega μέχρι τώρα δεν είναι τέτοιου επιπέδου ότι κι αν λέτε μερικοί.

      Διαγραφή
    4. Όχι καλέ μου, εσύ άρχισες να λες για φτηνές παραγωγές και όταν είδες ότι το παραμύθι αυτό δεν σου βγαίνει, το γύρισες στην ποιότητα. Αν θέλεις να μιλήσουμε για επίπεδο και ποιότητα, έλα να μιλήσουμε για σειρές της ΕΡΤ. Τις παρακολουθείς; Αμφιβάλλω.

      Διαγραφή
    5. Αμφιβάλλω κι εγώ αν βλέπεις ΕΡΤ πέρα από το Mega.

      Διαγραφή
    6. Εγώ όμως μπορώ να το αποδείξω αυτό που λέω. Εσύ μπορείς; Ποσώς με ενδιαφέρουν τα κανάλια. Οι καλές δουλειές με ενδιαφέρουν. Εγώ λοιπόν μπορώ να συζητήσω και για Καρτ Ποστάλ και για Βαρδιάνο και για τον Φονιά του Αδελφού μου και για ότι άλλο θες. Ακόμα και για παλιές καλές δουλειές της ΕΡΤ. Εσύ μπορείς;

      Διαγραφή
    7. Εγώ μπορώ να σου μιλήσω για τη Γη της ελιάς, σου κάνει;

      Διαγραφή
    8. Τι σχέση έχει η Γη της Ελιάς με το επίπεδο και την ποιότητα που τσαμπουνάς πιο πάνω;

      Διαγραφή
    9. Α δεν το έγραψα εγώ το προηγούμενο σχόλιο.

      Διαγραφή
  7. Συγγνώμη αλλά είδα το τρέιλερ χθες και φαίνεται μάπα. Sorry my friend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ απλά μην το δεις. Εμείς θα το δούμε. So simple.

      Διαγραφή
    2. Όπως βλέπετε και το κομμαντα και πατώνει με δυνατό λιντ ιν κιόλας

      Διαγραφή
    3. Τι σχέση έχει η τηλεθέαση με το επίπεδο; Εσύ το έγραψες πιο πάνω. Το ξέχασες κιόλας;

      Διαγραφή
  8. Ρε τι κόμπλεξ κατά του Μέγκα !Γελάμε πολλοί, να ξέρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι καλέ κόμπλεξ του Μέγκα. Μάλλον αυτο το έχεις εσυ για να αντιδρας έτσι. Προχειρες δουλειες ειναι όλες όσες έχει βγαλει μέχρι τώρα. Τίποτα ίδιαιτερο. Ακόμα και οι Συμπεθεροι ειναι τυχεροι που δεν εχουν κάτι αξιολογο απέναντι πέρα απο ριλαιτι που πατωνουν.

      Διαγραφή
  9. Οτι σας άρεσε εσας το τρειλερ. Δεν ειμαστε χαζοι να τρωμε οτι μας προσφερει το MEGA, που το πραγματικό MEGA δε το φτάνει ουτε στο μικρο δαχτυλάκι. Μπουτο γυρνα πίσω θα πω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά ποιο ακριβώς είναι το ζόρι σου εσένα δεν έχω καταλάβει. Ξεκινάς να πουλάς παραμύθι για δήθεν φτηνές παραγωγές και όταν βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει ακόμα και βάσει άρθρου του tvnea, πιάνεις το παραμύθι για τάχα άγνωστους ηθοποιούς στη Σκοτεινή Θάλασσα και όταν βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει ούτε αυτό γιατί οι πρωταγωνιστές είναι πασίγνωστοι και οι υπόλοιποι γνωστοί στο χώρο του θεάτρου, πιάνεις το παραμύθι με την ποιότητα που ούτε αυτό μπορείς να υποστηρίξεις μιας και αν σε ενδιέφερε η ποιότητα, θα μπορούσες να συζητήσεις για τη μυθοπλασία της ΕΡΤ, και αφού δεν σου βγήκε ούτε αυτό, έρχεσαι και λες για τα χαμηλά ποσοστά των Κομάντων και το αν οι Συμπέθεροι θα είχαν τα ίδια υψηλά ποσοστά με διαφορετικό ανταγωνισμό. Τελικά μετά από όλα αυτά ποιο είναι το πρόβλημα σου; Τα υψηλά ποσοστά των Συμπέθερων; Το ότι υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν τα Κομάντα; Το ότι βγαίνει η Σκοτεινή Θάλασσα; Μήπως ούτε εσύ ξέρεις τι γράφεις στην τελική; Τι ζόρι ακριβώς τραβάς για να καταλάβουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !