Τρύφωνας Σαμαράς για το αν θα πήγαινε στο Survivor: «Μόνο αν με άφηνε ο κύριος Κοκλώνης»

Άρης Κατσιφής
0

 


Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την πρόταση από το Survivor, τις πινακίδες του αυτοκινήτου και για τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US.

«Πάντα όταν γίνεται το Survivor, είμαι από τα πρόσωπα που με πλησιάζουν. Και πέρυσι πάλι αλλά και φέτος μου έγινε αυτή η πρόταση… Θα το σκεφτόμουν εάν δεν είχα το Style Me Up. Επειδή, όμως, έχω συμβόλαιο με την Barkingwell Media, δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι. Μόνο αν με άφηνε ο κύριος Κοκλώνης».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επειδή έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εάν θα το σκεφτόμουν να μπω με τη δεύτερη φουρνιά; Κοίτα, το Survivor με ιντριγκάρει λίγο, για να σου πω την αλήθεια. Και είμαι και από τους πρώτους, έχω κάνει το Wipe Out, οπότε θα ήθελα να πάω… Τώρα, εάν θα μπορέσω να κάνω όλα αυτά τα αθλήματα, για μένα θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο».

Όσο για το αν συζήτησαν το οικονομικό κομμάτι, απάντησε: «Δεν αναφερθήκαμε σε χρήματα στο ραντεβού για το Survivor. Σίγουρα, όμως, θα το έκανα με πάρα πάρα πολλά χρήματα».

Μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε και στον Νίκο Κοκλώνη σχετικά με το J2US. Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί δεν εμφανίζεται στο J2US ο Τρύφωνας είπε χαριτολογώντας: «Ο κύριος Κοκλώνης έχει δηλώσει ότι δε θέλει να περάσω ούτε από έξω από το J2US».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !