Η Κατερίνα Στικούδη για τον γιο της: «Άνοιξε τα χεράκια του και με έπιασε»...

Άρης Κατσιφής
0


Η Κατερίνα Στικούδη έχει ανοίξει πια το πιο τρυφερό κεφάλαιο της ζωής της, αυτό της μητρότητας. Αν και προτιμά τις προσωπικές της στιγμές να μην τις μοιράζεται, αποκάλυψε στο okmag  κάποιες λεπτομέρειες για τον Βύρωνα. 

Για την πρώτη αγκαλιά με τον γιο της

«Ήταν απίστευτος. Δεν περιγράφεται. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια το συναίσθημα. Απλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να με πάρει μια αγκαλιά», μας λέει η Κατερίνα Στικούδη. «Άνοιξε τα χεράκια… με έπιασε… πολύ συγκινητικό».

Για το J2US

«Είναι από τις συνεργασίες που ειλικρινά θα μου μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου. Γιατί ειναι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, άνθρωποι με τον καλό τον λόγο. Κάτι που δεν συνηθίζεται στον χώρο μας», υποστηρίζει.

«Απέρριψα πάρα πολλές προτάσεις που δεν είχαν να κάνουν μόνο με τηλεοπτικά project -και με θεατρικά και με άλλα διάφορα πράγματα, εμφανίσεις που έχουν να κάνουν με συναυλίες. Αν θα κάνω κάποιες συναυλίες θα κάνω πολύ επιλεκτικά τα Χριστούγεννα, που ήδη συζητάμε, γιαί ήθελα να είναι το μυαλό μου εκεί. Να είναι συγκεντρωμένο στον Βύρωνα. Και το συγκεκριμένο project, κάθε Σάββατο στις ώρες αυτές ήταν και για μένα μια ανάσα».

Για το αν έχουν αποφασίσει για νονό

«Έχουμε πολλούς φίλους, τους αγαπάμε πάρα πολύ. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έχω και τις φίλες μου και τους φίλους μας», μας λέει εξηγώντας πως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. «Θα δούμε», αναφέρει για τα σχέδια της βάφτισης του μικρού Βύρωνα.

Ο δύσκολος τοκέτος

«Τα τραγούδια τον κάνανε να θέλει να βγει. Κράτησε πολλές ώρες ο τοκετός και βάλαμε και λίγα τραγούδια για ν ατον ξυπνήσουμε λιγάκι και έπιαε το κόλπο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !