Κρίσιμα διλήμματα για το Open - Αυτά είναι τα δύο σενάρια

Χρήστος Παναγούλης
3


Μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης για το μέλλον του Open, σύμφωνα με τις typologies. Και μπορεί τόσο ο Γιάννης Λάτσιος όσο και η Χρύσα Μασούρου να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες αλλαγές στο πρόγραμμα, ωστόσο το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αναφορικά με το budget της επόμενης σεζόν. Έτσι, τα στελέχη του Open έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα: εκείνους που πιστεύουν ότι ο σταθμός πρέπει να διατηρήσει το κόστος λειτουργίας του στα σημερινά επίπεδα, στοχεύοντας σε ένα εναλλακτικό low budget πρόγραμμα, και εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο προϋπολογισμός πρέπει να ανέβει σε επίπεδα άνω των 50εκατ., «παίζοντας» στα ίσα το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τηλεπωλησεις στο πρόγραμμα του αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να ανεβάσει καθόλου τα ποσοστά.για πόσο καιρό υπάρχει η συμφωνία με τον Βρυώνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι λάθος το 2ο. Τέλη Νοεμβρίου να επενδύσουν τέτοια ποσά δεν έχει νόημα. Καλύτερα να προσπαθήσουν τα συμμαζέψουν τις ζημίες φέτος και να σχεδιάσουν αργά και ψυχραιμα την επόμενη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που έχει γίνει γνωστό για τη συμφωνία Βρυώνη-Open είναι πως έχει αγοραστεί 1 ώρα τηλεοπτικού χρόνου για τηλεπωλήσεις τις καθημερινές Δευτέρα-Παρασκευή, για την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, και 4 ώρες τα Σαββατοκύριακα, που τις μοιράζονται η Τσολάκη και η Ράλλη. Και εννοείται πως αυτές οι ώρες σημειώνουν το πολικό 0,1% στους πίνακες τηλεθέασης. Η συμφωνία σίγουρα είναι μέχρι τον Ιούλιο του 2022, μπορεί και περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !