Breaking News

Νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (29/11/2021)

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

GAME OF CHEFS  5,9
ΑΓΙΡΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 17,2
THE 2NIGHT SHOW BEST OF 13.3
ΣΑΣΜΟΣ 25.9
GREECE S NEXT TOP MODEL 4 14.6
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 19.4
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ 10,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 4,4
BIG BROTHER 6,8
ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 4,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4.5
EL CHAPO 2,1
CHICAGO PD 1.4
CHICAGO PD 1,3
MR ROBOT 0,5
MR ROBOT  1,0
LOVE ISLAND  ΜΑΚ TV 0,9

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

27 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Η γη της ελιας στον κοινο ανταγωνισμο με Αγριες Μελισσες ηταν δευτερη. Δεν βλέπω να το αναφερει κανεις αυτο σημερα.

Ανώνυμος είπε...

@12:19 ας χαρείτε και εσείς λίγο, έστω και για μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σασμός σάρωσε για μια ακόμη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Πώς είσαι σίγουρος ότι θα είναι μια μέρα. Η ιστορία στις Μέλισσες ξεκίνησε να αλλάζει κατά πολύ με τον Λάμπρο να επιστρέφει στην Λάρισα. Θεωρώ ότι και με Φάρμα που θα μπει σε λίγες μέρες μπορεί και να έχουμε νέες ισορροπίες. Θα δείξει βέβαια κανείς δεν ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ περιμένω να δω την Φάρμα κι αν θα επηρεάσει καθόλου. Σίγουρα δεν θα κάνει τα νούμερα του μαγειρικού. Νομίζω αποκτά ξανά ενδιαφέρον η βραδινή ζώνη γιατί μέχρι τώρα ήταν όλα δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής στην κοινή ώρα τους κέρδιζε η ελιά. Για μια μέρα κέρδισαν οι μέλισσες και το κάνεις θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν είναι ανατροπή ακόμα και για μια μέρα; Δεν είναι παρόμοια νούμερα, αλλά νούμερα με αρκετή διάφορα. Αν δεν βλέπεις εσύ το γεγονός δεν φταίω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός νοιάζεται για τον Λάμπρο που επιστρέφει Λάρισα; Εδώ έχουμε εγκυμοσύνη Βασιλικής, περίμενε να την μάθουν οι οικογένειες και να δεις που θα πάνε οι μέλισσες.

Ανώνυμος είπε...

Η φάρμα απέναντι σε σασμό και ελιά που σαρώνουν δεν έχει μέλλον. Το πολύ να κάνει 1-2 νούμερα πάνω από τους σεφ. Σιγά τα ως! Μια πατάτα είναι η φάρμα. Λίγο στην πρεμιέρα θα τσιμπήσει νούμερα και μετά πάτος αλά σεφ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα κάνει διπλάσια νούμερα από τα μαγειρικά. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει η πρωτιά του Σασμου αλλά θα υπάρξουν αλλαγές στην τηλεθέαση.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμάς γιατί να μας νοιάζει η εγκυμονούσα βασιλική; Δεν βλέπω γενικά τς σειρές του Γεωργίου. Ακόμα απορώ γιατί υπάρχει. Τόσο φθηνό προϊόν προσφέρει που σφάζονται τα κανάλια;

Ανώνυμος είπε...

Από πού προκύπτει ότι η Ελιά ήταν δεύτερη την κοινή ώρα;

Ανώνυμος είπε...

Η γη της ελιάς είναι η καλύτερη σειρά του Γεωργίου. Συμφωνώ πως οι προηγούμενες σειρές του κάτι μπρούσκο, τατουάζ, λέξεις, κλπ δεν βλέπονταν αλλά η γη της ελιάς παρά τις όποιες αστοχίες και λάθη είναι πολύ προσεγμένη δουλειά, καλή παραγωγή, καλό καστ και σενάριο. Αν εξαιρέσεις το νεαρό πρωταγωνιστικό ζευγάρι που δεν αντέχεται οι υπόλοιποι είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς ενώ κάποιοι άλλοι πχ κονιόρδου, Χάιδω, αρετή, κεντάνε! Γι’ αυτό άλλωστε και κάνει πολύ καλά νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

@12:58
Προφανώς ο 12:19 δουλεύει σε κανάλι και τα ξέρει από μέσα με τόσες λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

Σαρωτικός ο σασμός!!

Ανώνυμος είπε...

Σε περιοδικό δουλεύω αν είναι αυτό το πρόβλημα. Είδα τα 15'. Αλλά δε βλέπω να λέτε τίποτα για εκείνον που λέει ότι ήταν μια μέρα. Άρα κι αυτός που το επιβεβαιώνει δουλεύει σε κανάλι; Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές ακόμα θα μας πεις σαρωτικος ο Σασμός; Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν σχολιάζει γιναυυη τη σειρά γιατί είναι μια από τα ίδια; Πολλές κλάσεις ανώτερη η Ελιά.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν μία από τα ίδια δεν θα σάρωνε κάθε μέρα ούτε θα συζητούσαν όλοι για τον σασμό.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι καλέ συζητούν για τον Σκασμό. Μόνο ο Alpha και η εκπομπές του. Η σειρά σε λίγο καιρό θα κάνει νούμερα κοντά στο 20 μπορεί και πιο κάτω με Φάρμα, Survivor και Master chef.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω να έρχονται ανατροπές. Οι Μέλισσες ότι κι αν λένε μερικοί είναι πολύ δυνατές. Πραγματικά αλλάζει λίγο το σκηνικό από εδώ και πέρα στη σειρά. Θα έχει ενδιαφέρον η τηλεθέαση και αν θα μπορέσει να ανεβάσει τα ποσοστά της.

Ανώνυμος είπε...

Αν λόγω master chef και survivor ο σασμός που φτάνει μέχρι και 30ρια πέσει κάτω από 20 φανταστείτε οι μέλισσες που μετά βίας κάνουν ένα 20 τι πρόκειται να πάθουν. Μονοψήφια θα κάνουν! Και η ελιά γύρω στο 12. Χαχααααααα! Πείτε και άλλα τέτοια αστεία. Πλάκα έχετε!

Ανώνυμος είπε...

Οι Μέλισσες έχουν σταθερά νούμερα τηλεθέασης ο Σασμος τη μια κάνει 30 την άλλη 23

Ανώνυμος είπε...

Οι μέλισσες κοιτάνε με το κυάλι τα νούμερα του Σασμού. Το 23 είναι το χαμηλότερο για τον Σασμό (1 φορά νομίζω έκανε). Για τις μέλισσες το 23 είναι ταβάνι.

Ανώνυμος είπε...

1:19, το ότι εσπευσες να πεις κάτι που δεν προκύπτει από τα νούμερα πιο πάνω δείχνει τον φανατισμό σου. Κράτα αυτο

maria13 είπε...

Είμαι περίεργη τι θα κάνει η Φάρμα αρχικά και σε δεύτερη φάση το Survivor. Πότε αρχίζουν?

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται και προκύπτει, όσοι βλέπουν 15' ξέρουν ότι ειδικά σε δύο 15 συνεχόμενα οι Μέλισσες είχαν πάρει μεγάλο κεφάλι κι ότι το μεγαλύτερο 15 της ελιάς ήταν στις 23:45-23:59 με 24,2, όταν τελείωσαν οι Άγριες Μέλισσες. Φελακια.

Ανώνυμος είπε...

Από τα νούμερα πιο πάνω ανέφερα, να μάθουμε να κατανοούμε τι διαβάζουμε πρώτα. Εντωμεταξυ μιλάς σε έναν άνθρωπο που θεωρεί τις Μέλισσες την καλύτερη καθημερινή σειρά που έχει υπάρξει και μάλιστα μακράν. Αλλά όταν βλέπω τέτοιες εμμονές και φανατισμους δεν κρατιέμαι. Κι αυτό για τον Αντ1 ειδικά γίνεται από πολλούς εδώ μέσα. Άσχετα από την ποιότητα λοιπόν, η αλήθεια φέτος είναι πως η Ελιά έχει πατήσει τις Μέλισσες στο σύνολο του κοινού και πως προηγείται πια και στο νεανικό. Σε αφήνω να χαρείς για χθες, φελακια κι από μένα