Νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (11/11/2021)

39

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

GAME OF CHEFS 7,1
ΑΓΙΡΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 17,0
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΟ 10,5
ΣΑΣΜΟΣ 26,6
THE BACHELOR. II 12,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 7.2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 14,3
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 18,2
ΤΑΙΝΙΑ MEGA 10,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 4,5
BIG BROTHER 9,9
ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 1,6
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ 4,3
ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 14,1
CHICAGO PD 0,8
CHICAGO PD 1,0
SUITS  ΜΑΚ TV 0,5
SUITS  Μ ΑΚ TV 1,8
LOVE ISLAND  ΜΑΚ TV 2,5

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

39Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάνε και οι Πέμπτες που έκαναν νούμερα οι μέλισσες.Με τη νέα χρονιά σκούρα τα πράγματα προβλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε ποδόσφαιρο χθες με την εθνική, λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τρίτη σεζόν είναι πολύ καλά τα νούμερα των μελισσών...Μακάρι κσι ο σασμός και η ελιά αν φτάσουν τρίτη σεζόν να κάνουν αυτά τα νούμερα πράγμα πολύ δύσκολο!Του χρόνου μετα βίας θα κάνουν 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τόσο ανταγωνισμό καλά τα πάνε οι μέλισσες για τρίτη σεζόν..εδώ η ελιά πρώτη σεζόν και κσνει 18%..Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, καλά τα πάνε οι Μέλισσες για 3η σεζόν και με τόσο ανταγωνισμό, αλλά αυτό είναι το θέμα. Ότι τα πάνε απλώς καλά. Τη στιγμή που όλοι περίμεναν ότι θα ήταν και φέτος το βαρύ πυροβολικό του σταθμού που δεν θα άφηνε τους απέναντι να σηκώσουν κεφάλι, όπως συνήθιζε μέχρι πέρσι. Καλά τα ποσοστά τους λοιπόν, αλλά και η φθορά τους πλέον εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ένα σταθμό όπως ο ΑΝΤ1 που φέτος πάει χάλια (εξαιρούνται Ζετα και Αρβύλα) οι Μέλισσες είναι το βαρύ πυροβολικό ακόμα και με 17%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και είναι στην τρίτη σεζόν οι Αγριες Μέλισσες,έχουν περισσότερο ενδιαφέρον απο τον Σασμό που είναι ένα πολύ βαρετό σίριαλ...Επίσης η Γη της ελιάς είναι ένα μέτριο σίριαλ που τις περισσότερες μέρες δεν φτάνει το 20%...Δεν σαρώνει κιόλας,πολύ μέτρια ποσοστά για ένα σίριαλ που έχει πολύ ψηλό κόστος παραγωγής!Κατ εμένα είναι πολύ πιο ψηλού επιπέδου παραγωγή οι μέλισσες απο τα άλλα δύο σίριαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το συγγραφικό δύδιμο των Αγριων μελισσών ετοιμάζει νέα μεγάλη παραγωγή που θα συζητηθεί και θα καθηλώσει,το "Ντέρτι"με ηθοποιούς πρώτης γραμμής!Απ ότι λένε οι φήμες,ο Αντ1 θα ξεκινήσει σύντομα το στησιμό της για να ξεκινήσει να προβάλεται με την αρχή της νέας σεζόν,τον Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποτέ δεν έκανε 30% η ελιά,μην λέμε ότι μας κατεβεί!Ούτε καν στο γενικό η ελιά δεν ξεπέρασε το 25%!Και μην ξεχνάμε ότι η ελιά ξεκινά στις 9 ενώ οι μέλισσες μετα τις 10...Αν ξεκινούσαν και τα 2 σίριαλ στις 9,η ελιά θα επηρεαζόταν πάρα πολύ!Οι μέλισσες τις δύο ρώρες σεζόν έκαναν 45αρια,νούμερα που δεν τα βλέπουμε στον Σασμό και στις Μέλισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως το "Ντέρτι" που ετοιμάζει ο Αντ1,αναμένεται μεγάλον ενδιαφέρον!Οι πληροφορίες λένε ότι θα κάνει μεγάλη αίσθηση! Προβλέπεται να τα βρούν σκούρα ο Σασμός και η Γη της ελιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε καλά, για περίμενε κι εσύ, ακόμα δεν έφτασε η σεζόν ούτε στα μισά και αρχίσατε τις προβλέψεις για του χρόνου! Έτσι λέγατε και τον Σεπτέμβρη πως οι Μέλισσες θα έκαναν τον Σασμό να πατώσει και την Ελιά να ξεριζωθεί. Και τώρα που βλέπετε ότι δεν βγήκε αυτό το σενάριο, βρήκατε το Ντέρτι και αρχίσατε να πλέκετε νέο σενάριο για του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί σε καθετί που λέμε για σειρά του Αντ1 αντιδράς έτσι; Τόσο πολύ σε χαλάει σαν κανάλι που κρίνεις ακόμα και αυτό. Επίσης οι Μέλισσες αν ξεκινούσαν μαζί με όλο τον ανταγωνισμό δεν θα υπήρχαν ούτε Ελιές ούτε Σασμος. Επίσης αμφιβάλω μόλις ξεκινήσει το Star ο Alpha και ο Αντ1 τα νέα προγράμματα πόσοι θα μείνουν ειδικά στην Ελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγγνώμη αντί για Alpha ήθελα να γράψω ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασικά τι Ντέρτι θα μας γυρίσει στην εποχή Τσοβόλα δώστα όλα... Η σειρά πράγματι έχει κάνει καλή αίσθηση για αυτό κι ο ΑΝΤ1 το ανέφερε από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαπιοι βλέπουνε φαντάσματα και δεν είναι καθόλου αντικειμενικοί!Ταυτίζονται με κανάλια και εχουν εμμονή συνέχεια εναντίον των Αγριων μελισσών!Δεν παραδέχονται ότι οι μέλισσες είναι μια ποιοτική σειρά με αξιόλογους ηθοποιούς!Η ελιά είναι μια συνηθισμένη σαπουνόπερα που δεν έλανε τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση!Αυτό είναι παραδεκτό απο πολύ κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν συμφέρει σε κάποιους αναφέρουν το γενικό σύνολο του κοινού!Aν το πάρουμε έτσι και οι μέλισσες τις 2 προηγούμενες σεζόν στο γενικό σύνολο έφταναν το 50%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βασικά την ελιά την βοήθησε το γεγονός ότι ο Αντ1 και ο Σκαι στις 9 είχαν πολύ αδύνατα προγράμματα!Εγώ πιστέυω θα πέσει κυρίως η ελιά παρα ο σασμός με την έλευση του survivor και της φάρμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι, οι Μέλισσες είναι ποιοτική σειρά με αξιόλογους ηθοποιούς (όπως αξιόλογους έχουν όλα σχεδόν τα σήριαλ), αλλά όποιος ενδιαφέρεται ειλικρινά για την ποιοτική μυθοπλασία, και όχι για τα μάτια του κόσμου εδώ μέσα, δεν αναλώνεται να σχολιάζει θετικά μόνο τον ant1 περί ποιότητας, κατηγορώντας ταυτόχρονα τους απέναντι. Παρακολουθεί, ασχολείται και σχολιάζει και τη μυθοπλασία της ΕΡΤ. Αλλά από αυτό δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντικειμενικά η ΕΡΤ φέτος κάνει τις πιο πιοτικές σειρές!Μερικοί ομως που υποστηρίζουν τις σειρές του Μεγκα και του Αλφα δεν είναι αντικειμενικοί!Σε λίγο θα μας πουν ότι Η γη της ελιάς είναι καλύτερο σίριαλ απο το Βαρδυάνο στα Σπόρκα της ΕΡΤ!Εγώ δεν κατάλαβα εδώ και 2 χρόνια γιατί θάβουν ένα αξιόλογο σίριαλ όπως οι Αγριες μέλισσες..Επειδή είναι του Αντ1 και υπάρχουν αυτές οι εμμονές?Να είμαστε αντικειμενικοί,δεν χειάζεται κάποιος να παίρνει το μέρος κάποιου καναλιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απο το 2000 μέχρι και σήμερα,οι μοναδικές σειρές που ξεχώρισαν στην ελληνική τηλεόραση είναι Το Νησί και μετά οι Αγριες μέλισσες!Είναι παραδεκτό απο πολύ κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είναι μόνο του mega και alpha, το ίδιο κάνουν και άλλοι που υποστηρίζουν τάχα Μέλισσες, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που τους νοιάζει είναι το κανάλι.
    Κι επίσης όλες σχεδόν οι σειρές έχουν αξιόλογους ηθοποιούς. Δεν είναι προνόμιο των Μελισσών αυτό. Η Ελιά έχει π.χ. την Κονιόρδου, ο Σασμός έχει από τους κορυφαίους του θεάτρου π.χ. Ήμελλος-Πρωτόπαπα, για να μην μιλήσουμε για τις σειρές της ΕΡΤ... Είναι ηλίθιο λοιπόν να τα χώνετε ο ένας στον άλλον για κανάλια. Όλοι έχουν κάτι αξιόλογο. Και είναι καιρός να το καταλάβουν και οι υποκριτές δήθεν υποστηρικτές της μυθοπλασίας που κάνουν μπαμ εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4.32 Το ότι επικεντρώθηκε σε αυτές ο κόσμος δεν σημαίνει κάτι. Ξέρεις πόσες αξιόλογες σειρές χάθηκαν γιατί δεν τους δόθηκε η πρέπουσα σημασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εμένα η απορία μου είναι για τις προηγούμενες σεζόν που υπήρχαν μόνο 2 εως 3 σίριαλ,γιατί υπήρχε αυτή η εμμονή ιδικά με τις άγριες μέλισσες και τόση αντιπάθεια για ένα τόσο αξιόλογο σίριαλ με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές...Και μετά κάπιοι μιλάνε για διακρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5.15 Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω να στο απαντήσω. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο, ειδικά για αντιπάθεια που λες. Εγώ θυμάμαι να γράφουν πολύ τιμητικά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιδικά φέτος κριτικάρουν πολύ αρνητικά τις μέλισσες λόγω της τηλεθέασης...Καλά μια πιοτική σειρά όπως αυτή,πρεπει να κρίνεται μόνο απο τα νούμερα?Και όχι απο το επίπεδο παραγωγής και πρωταγωνιστών?Οι μέλισσες είναι μια σερά με ενδιαφέρουσα πλοκή και εξαιρετική κινηματογραφική σκηνοθεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πριν μου έγραφες για τις προηγούμενες σεζόν, τώρα μου γράφεις για φέτος. Το θέμα δεν είναι οι Μέλισσες που έχεις επικεντρωθεί μόνο σε αυτό, είναι γενικότερο το φαινόμενο να συγχέουν κάποιοι τα νούμερα τηλεθέασης, την αποδοχή του κόσμου με την πραγματική αξία, την ποιότητα και το επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το πρόβλημα στις μέλισσες δεν είναι ούτε οι ηθοποιοί ουτε η σκηνοθεσία,αυτά είναι μια χαρά.Το πρόβλημα είναι η γραφή της Τσαμπάνη.Είχε την ιστορία,έχασε την πλοκή και την ανάπτυξη του σεναρίου.
    Αυτοί οι έρμοι οι ήρωες βιώνουν επί μια 10ετία διωγμούς και βάσανα και δεν δικαιώνονται ποτέ!
    Από την άλλη αυτός ο Δούκας κάνει ο,τι γουστάρει και δεν τρέχει κάστανο.100 φόνοι έγιναν και αμφίβολο αν εξιχνιάστηκε κανείς.
    Ούτε ολόκληρη η δεύτερη σεζόν χρειαζόταν.Μισή δεύτερη και έπρεπε να ρίξει αυλαία στα ψηλα.Η κοπέλα δεν μπορεί να αναπτύξει πλοκή πως να το πουμε διαφορετικά?
    Το ίδιο έκανε και στην επιστροφή.Κι εκεί είχε την ιστορία αλλά το σενάριο της και η πλοκή έμπαζε από παντου.
    Γιαυτο και την επιστροφή και τις μέλισσες τις έκοψα μαχαίρι από την πρώτη σεζόν και μετά.
    Το ίδιο θα κάνει και με το ντέρτι το οποίο δε θα το ξεκινήσω καν.Να της πάρουν έναν έμπειρο σύμβουλο δραματουργικής ανάπτυξης.Μόνη της είναι πολύ λίγη παρά την επιτυχία που έκανε στις μέλισσες.Στην επιστροφή πήγε συμπαθητικά,όχι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Τσαμπάνη δεν γράφει μόνη της αλλά έχει ομάδα έμπειρων σεναριογράφων μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 6:38 μ.μ.
    Λες μπουρδες. Η σειρά φετος ειναι πολύ καλύτερη απο τους προηγουμενους κυκλους. Κάποιοι βλέπου νουμερα και γραφουν απλά για να μειωσουν. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΎ ΜΑΛΛΟΝ. Ας αφησω ασχολιαστο οτι κάποιος κρινει τη σεναριογραφο με σκόπο να τη βλάψει γιατι θα κάνει την σειρά ΝΤΕΡΤΙ στον ΑΝΤ1 κι οχι στο MEGA (ας πω εγω).
    Δεν ειμαστε βλάκες . Η σειρά άργησε πολύ να βγει στον αέρα, εναν μηνα. Το MEGA και ο ALPHA ξεκίνησαν ΑΥΓΟΥΣΤΟ με τα μπάνια. Λογικο ειναι οι τηλεθεατες να χτισουν συνηθεια σε αυτά την ωρα που οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ άλλαζαν εντελως και με προσθηκη αρκετων ηθοποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Miltos όταν υπέγραφε τη σειρά στο mega δεν είδα να λες τίποτα κακό για το γράψιμο. Μην μας περνάς για κουτορνίθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όταν προβλήθηκε η σειρά στο mega δεν είδα να κάνετε τέτοιο χαμό εδώ όπως για τις μέλισσες, ούτε καν του δώσατε σημασία και αυτό φάνηκε και στα νούμερα. Οπότε άστο αυτό το θέμα, δεν σε συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 6:57 Τι πάει να πει δε σε συμφέρει; Τι εννοείς φάνηκε στα νουμερα; Το οτι δεν έκανε νουμερα σημαινει οτι ειναι κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6.52 Όταν προβλήθηκε η σειρά στο mega δεν είδα να κάνετε τέτοιο χαμό εδώ όπως κάνετε για τις μέλισσες που υποτίθεται λατρεύετε, ούτε καν του δώσατε σημασία και αυτό φάνηκε και στα νούμερα. Οπότε άστο αυτό το θέμα, δεν σε συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 6:52 Το μόνο που ξέρω για το αν ήταν στο mega είναι πως ήταν στη σεναριακή ομάδα της Μαρίας της άσχημης μαζί με 5-6 ακόμη.Αλλο σεναριακή ομάδα,άλλο σεναριογράφος.
    Και αν δεν κάνω λάθος έκανε και τη μεταφορά σεναρίου στο Παρθένα ζωή.Δε γνωρίζω κάτι άλλο.
    Είναι η προσωπική η γνώμη μου για την Τσαμπάνη.Δε χρειάζομαι υποδείξεις για τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Miltos
    Ενω π.χ η ΕΛΙΑ εχει σεναριο, έχει σκηνοθεσια και εχει και ηθοποιους αξιολογους (απο Instagram) Γελαει ο κόσμος όλος. Ξεχασα παιζει MEGA γι αυτο σου αρέσει εσενα. Δεν σου αρεσει ο Σασμός , Θεεεεεεε και κυριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε μανια κάποιοι με τις Άγριες Μέλισσες. Παραδεχτείτε το, σας χαλάει πολύ, όχι γιατί δε σας αρέσει αλλά γιατί παίζει στον ΑΝΤ1 που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν σας αρέσει. Δεν σας αρέσει ότι κι αν παίξει. Πολύ άρρωστο αυτό να βλέπεις σήμα καναλιού κι όχι το ίδιο το πρόγραμμα. Ούτε αυτοί που έχουν τα κανάλια δεν το κάνουν αυτό. Δε ξέρω τι να πώ. Υποθέτω οτι αυτοί που γράφουν έτσι με εμπάθεια ,θα είναι με ένα σάντουιτς στο χερι και θα βλέπουν το κάθε δευτερόλεπτο του mega, star , alpha , ant1 οποιοδήποτε καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φίλε 6:02 δεν κατάλαβες τι εννοούσα με τα σχόλια μου...Οτι τις 2 προηγούμενες σεζόν έγραφαν αρνητικά σχόλια για τις Αγριες μέλισσες σ αυτό εδώ το blog και φέτος γράφουν ακόμα περισσότερα αρνητικά σχόλια που δεν αξίζουν σε μια σειρά,απο τις καλύτερες που παίχτηκαν στην ελληνική τηλεόραση! Αντί να υποστηρίξουν τις ελληνικές σειρές που τα τελευταία χρόνια τις βλέπαμε με το σταγονόμετρο,ασχολούνται με τηλεθεάσεις και δεν κρίνουν απο το επίπεδο παραγωγής ενός σίριαλ!Εχει να κάνει και με συμπάθειες που έχουν κάποιοι με συγκεκριμένα κανάλια γι αυτό δεν γίνεται αντικειμενική κριτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όντως ο τρίτος κύκλος των μελισσών είναι πολύ καλύτερος απο τους προηγούμενους!Καλογραμμένο σενάριο με εξαίρετη σκηνοθεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 7:01 Η Τσαμπάνη ήταν συνεργάτης του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη όπου υπέγραψε αρκετές επιτυχίες στο Μέγκα!Εγραψε τη δικαίωση,Επιστροφή,Σιωπηλός δρόμος και τις Αγριες μέλισσες!Ολα επιτυχημένα σίριαλ!Επίσης είναι επιτυχημένη συγγραφέας βιβλίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !